GQ PROGLASIO

Robert Pattinson je najbolje odjeven muškarac

04.01.2010 u 11:40

Bionic
Reading

Prema ocjeni časopisa muškarce GQ, najbolje odjeveni muškarac je zvijezda vampirske sage 'Sumrak' Robert Pattinson, dok je najlošije odjevenim muškarcem u 2010. proglašen britanski premijer Gordon Brown

Prvo mjesto na listi najbolje odjevenih, po izboru britanskog izdanja magazina GQ, pripalo je 23-godišnjem glumcu Robertu Pattisonu iz 'Sumraka', filmske sage o vampirima. Drugo mjesto zauzeli su dečki iz grupe Take That, a treće pjevač Arctic Monkeysa, Alex Turner, dok je modni guru Tom Ford zauzeo tek peto mjesto.

Prema ocjeni časopisa GQ, najlošije odjeven muškarac za 2010. je britanski premijer Gordon Brown, koji je prošle godine držao visoko treće mjesto na listi najgore odjevenih muškaraca svijeta. U objašnjenju stoji da se za 'Brownov način odijevanja može reći da je odraz svega osim prvoklasnog primjera poznatog britanskog stila'.

No britanskog premijera možda bi mogla utješiti činjenica da se među prvih deset najlošije odjevenih muškaraca svijeta za 2010. nalazi još nekoliko njegovih kolega iz političkog života. Visoko treće mjesto zauzima francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, a osmo sjevernokorejski lider Kim Jong-il. Da stvar bude još gora, njegov vjerojatni protivnik u ovogodišnjoj utrci za premijersko mjesto, David Cameron iz Konzervativne stranke, zauzeo je osmo mjesto na popisu najbolje odjevenih muškaraca svijeta za 2010. godinu.

NAJBOLJE ODJEVENI:
1. Robert Pattinson
2. Take That
3. Alex Turner
4. Fantastic Mr Fox
5. Tom Ford
6. Daniel Craig
7. David Furnish
8. David Cameron
9. David Beckham
10. Dizzee Rascal

NAJGORE ODJEVENI:
1. Gordon Brown
2. Russell Brand
3. Nicolas Sarkozy
4. Boris Johnson
5. Top Gear team
6. Piers Morgan
7. Match Of The Day team
8. Kim Jong-il
9. Johnny Borrell
10. Peter Stringfellow