SEKSI LOOK NA GRAMMYJU

Rihanna provocirala u prozirnoj vjenčanici

14.02.2011 u 10:27

Bionic
Reading

Niz više ili manje zanimljivih, ali svakako glamuroznih haljina koje su prošetale crvenim tepihom 53. dodjele nagrada Grammy svojom je pojavom zasjenila Rihanna

Rihanna je malo toga prepustila mašti u prozirnoj haljini od tila koja je na strateškim mjestima bila ukrašena bijelim čupavim volanima. Riječ je zapravo o vjenčanici koju Jeana Paula Gaultiera, koju smo nedavno imali prilike vidjeti na modnoj pisti pariškog tjedna mode. Haljina je i tada izazvala puno zanimanja budući da ju je tada nosio transrodni model Andrej Pejić.

Svojom bijelom haljinom s anđeoskim krilima i dugim bogatim šlepom pažnju je pokušala privući i Katy Perry, no uz Rihannu to je jednostavno bilo nemoguće. Ni drugim gošćama koje su se itekako potrudile urediti i istaknuti za crveni tepih nije pošlo za rukom zasjeniti svoju kolegicu. Zlatne i srebrne haljine, perje, blještavo kamenje i šljokice nisu bile dovoljne.

Selena Gomez, Kim Kardashian i Heidi Klum bile su obavijene zlatom od vrata do peta, dok je Jennifer Lopez pokazala noge u minijaturnoj srebrnoj haljinici. Toni Braxton i Eva Longoria odlučile su se za klasičnu crno-bijelu kombinaciju, jedna u maksi, a druga u mini varijanti. Selena Gomez pokazala je pak svoju divlju glamuroznu stranu u zlatnoj haljini leopard uzorka. Nicole Kidman odabrala je haljinu koja joj je savršeno pristajala, kako bojom, tako i krojem, no za ovaj je crveni tepih bila sasvim nezanimljiva djelujući pomalo staromodno. Proslavila se nije ni Kelly Osbourne koja se silno trudi postati slatkica.