PORUČUJE LI NEŠTO...

Rihanna otkrila Anni Wintour kako zamišlja vjenčanicu iz snova

10.10.2019 u 15:26

Bionic
Reading

Svestrana pjevačica s Barabadosa odlično se snalazi i kao dizajnerica, a njezina je prva modna kolekcija oduševila ljubiteljice pomaknutog modnog izraza

Osebujna Rihanna oduvijek je privlačila pozornost i svojim ekstravagantnim modnim stilom, a svoju je ljubav prema modi pretočila i u biznis pa je ove godine predstavila svoju prvu kolekciju.

Ikona stila Rihanna i francuski koncern Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH) potvrdili su početkom svibnja osnivanje nove luksuzne modne kuće Maison Fenty, a istoga je mjeseca RiRi predstavila svoju liniju za koju je dobila samo pohvale.

PLIJENILA POGLEDE

Sve joj stoji: Samo na Rihanni traper može izgledati tako chic

Pogledaj galeriju

Iako lijepa glazbenica još nije spremna reći sudbonosno 'da' svom dečku, milijunašu Hassanu Jameelu, u intervjuu za Vogue, Anni Wintour je otkrila u kakvoj se vjenčanici vidi.

Zavodljiva 31-godišnjakinja je ispričala kojem bi dizajneru prepustila dizajniranje vjenčanice, a odgovor nije nikoga začudio.

'Vjenčanica bi bila rezultat moje suradnje s Johnom Gallianom, naravno', otkrila je Rihanna ime svog omiljenog dizajnera koji je zaslužan za njezino senzacionalno modno izdanje na Met Gali 2018. godine.

  • +3
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Rihanna je zatim zapitala slavnu Vogueovu urednicu je li im nedostajala na ovogodišnjoj Met Gali.

'Naravno da si nam nedostajala, Rihanna. Cijelom svijetu si nedostajala. To nije bilo to bez tebe. Ali moraš mi obećati da ćeš se vratiti iduće godine', poručila joj je Anna.