SIENNA MILLER

Otkačeni stajling: Ikona stila igrala na kartu ludih 70-ih i ponovno zaradila čistu peticu

10.10.2019 u 10:13

Bionic
Reading

Američka glumica Sienna Miller bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu, a njezin je modni stil oduvijek bio poseban što joj je priskrbilo titulu 'boho' kraljice

Plavokosa glumica koju smo zapazili u filmovima 'Alfie', 'Snajperist', 'Tvornica snova' ili 'Izgubljeni grad Z', bila je u središtu pozornosti na premijeri svog novog filma 'American Woman' u Londonu gdje nije manjkalo slavnih uzvanica među kojima je bila i princeza Eugenie.

  • +9
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Kirsty O'Connor / Press Association / Profimedia

Siennino vječno nadahnuće je stil neponovljivih 60-ih i 70-ih pa je lijepa plavuša ponovno izazvala oduševljenje u još jednom fantastičnom stajlingu inspiriranim tim razdobljima.

Za londonsku je premijeru Sienna uskočila u efektnu asimetričnu haljinu u svjetlijim i tamnijim smeđim tonovima s potpisom talijanske kuće Gucci koju je iskombinirala s retro visokim čizmama u kraljevski plavoj boji.

Ovu riskantnu modnu kombinaciju tek rijetki mogu tako dobro isfurati, a jedna od njih je zasigurno ova Amerikanka neobične ljepote.

Nenametljiv make up i ležerna frizura bila su točka na 'i' ovog dojmljivog stajlinga za koji je Sienna pobrala samo pohvale.

Zgodnoj glumici koja je izgradila je prepoznatljiv stil te je uzor mnogim zaljubljenicama u modu, na premijeri se pojavila u društvu 10 godina mlađeg Lucasa Zwirnera.

Slavna fashionistica ranih je 2000-tih među prvima isfurala retro look inspiriran stilom 'djece cvijeća' te se zahvaljujući svojim boho chic kombinacijama svrstala među nove modne ikone u društvu Nicole Richie i blizanki Olsen.

SIENNA MILLER

Lijepa plavuša pohvalila se tijelom iz snova: U trendi kupaćem kostimu izazvala pomutnju u poznatom ljetovalištu

Pogledaj galeriju

Stil 37-godišnje glumice je uvijek za čistu peticu, a casual outfite redovito nadograđuje zanimljivim detaljima poput šalova, kapa, cool torbica, tenisica, udobnih čizmica...