U NOVOM INTERVJUU

Rihanna najavila izdavanje kuharice i otkrila tajnu svoje skladne linije

21.12.2020 u 15:36

Bionic
Reading

Iako njezina vojska fanova četiri godine nestrpljivo iščekuje novi album, poduzetna Rihanna ima druge planove. Ovih je dana otkrila kako radi na vlastitoj kuharici punoj recepata za svoja omiljena jela s rodnog Barbadosa u kojem posljednjih dana uživa u blagdanskom odmoru

Glazbena, modna i beauty ikona u novom intervjuu za magazin Closer progovorila je na temu svog režima prehrane otkrivši kako si nikada neće uskratiti mala zadovoljstva poput cheeseburgera.

'Ako želim pojesti cheeseburge pojest ću ga i onda ću početi vježbati tri ili četiri puta tjedno jer mi je bitno osjećati se zdravom', priznaje.

Rihanna u donjem rublju Savage x Fenty Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

'Osjećati se ugodno u svojoj koži je svojevrsno putovanje. Svi se moramo naučiti voljeti sebe. Ako stvarno razmislimo o tome, sigurna sam da smo svi u stanju pronaći svoje tjelesne nedostatke ali kada zaista naučimo voljeti sebe, njih u potpunosti prihvaćamo', mišljenja je zvijezda s Barbadosa.

Kako je imala priliku otkriti, ovih dana radi na vlastitoj kuharici kojom planira objediniti sve recepte za svoja omiljena jela s Barbadosa gdje provodi Božić s obitelji i prijateljima.

'Osjećam mir kad sam tamo. Barbados je najljepše mjesto s nevjerojatnim plažama, hranom i ljudima. Iako zvuči klišeizirano, uistinu uživam u božićnim blagdanima i ukrašavanju bora. To je samo jedna od onih tradicija kojom službeno proglašavate početak nove blagdanske sezone', otkriva Rihanna čija je novogodišnja želja podignuti svoju glazbu i brend donjeg rublja, odjeće i kozmetike na novu razinu.

Iako svoj privatni život trudi sakriti od javnosti, posljednjih mjeseca puni medijske stupce svojom vezom s glazbenim kolegom A$apom Rockyjem , nakon što je u siječnju ove godine prekinula trogodišnju romansu sa saudijskim milijarderom, Hassanom Jameelom.

Rihanna i reper A$AP Rocky Izvor: Profimedia / Autor: Ian West / PA Images / Profimedia