RIHANNA

Vatrena pjevačica uspješno je spojila čak tri vodeća trenda sezone, a najviše pažnje privukle su omražene cipele koje su podijelile javnost

16.11.2020 u 12:40

Bionic
Reading

Slavna barbadoška pjevačica slovi za jednu od najbolje odjevenih žena pod svjetskim estradnim nebom. Tu je titulu zasluženo zaradila jer nikada nije podbacila kada je moda u pitanju. Rihanna baš uvijek među prvima isfura nadolazeće modne trendove te ih uspješno spaja u inspirativne stajlinge, a isto joj je pošlo od ruke i ovog puta

Slavna barbadoška ljepotica, koja se sa 16 godina preselila u SAD i započela karijeru pod mentorstvom producenta Evana Rogersa, od ranih dana brusi svoj modni stil poput dijamanta, da bi danas postala jedna od najutjecajnijih ikona stila.

Sve što Rihanna odjene, u svom ormaru požele gotovo sve djevojčice i žene diljem svijeta, a glavni razlog je taj što pjevačica s lakoćom spaja čak i naizgled nespojive komade. Ukratko, Rihanna bi i vreću za smeće učinila najpoželjnijim komadom.

Da je moda za nju igra u kojoj briljira svaki put, pjevačica je još jednom dokazala prošetavši se Santa Monicom u aktualnim modnim trendovima koje mnogi vjerojatno ne bi pomislili odjenuti čak ni u snu.

  • +3
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Photographer Group/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Umjesto haljina za svečane prigode, kojih se nažalost ovih dana može naći na kapaljku, uslijed pandemije drastično je skočila potražnja za udobnim trenirkama, a to vrlo dobro zna i Rihanna te je s lakoćom ovaj kućni stajling pretvorila u fancy stajling za večeru, i to uz pomoć još dva trendi komada sezone.

Bijelu trenirku Rihanna je začinila predimenzioniranom flanel jaknom kariranog uzorka, koje su ove jeseni apsolutni must have, a umjesto očekivanih tenisica, odabrala je omražene štikle s četvrtastim potplatom, trenutno itekako poželjne među trendsetericama, ali koje su istovremeno podijelile javnost. Jednima su ove cipele genijalne, a drugi ih ne bi obuli ni da su im jedine u ormaru.