brinite o svojoj koži

Regeneracija kože uz SUBLIME TAN After Sun

09.07.2019 u 15:36

Bionic
Reading

U ljetno vrijeme boravak na suncu je neizostavan, a nerijetko i najdraži dio godišnjeg odmora. Unatoč upozorenjima o prekomjernom i nepravilnom izlaganju sunčevim zrakama, često zaboravljamo na štetne utjecaje sunca koji dovode do ozbiljnih posljedica za vašu kožu

Zato je koži potrebna odgovarajuća zaštita prije, a kvalitetna hidratacija i regeneracija poslije izlaganja suncu.

Eisenberg Paris intenzivno obnavlja kožu nakon izlaganja suncu. Proizvodi SUBLIME TAN After Sun linije kreirani su uz inovativna načela u anti-age pristupu njezi kože. Trio-Molecular® formula bazirana je na kombiniranim učincima biokozmetičkih molekula enzima, citokina i biostimulina.

Sinergijom proizvoda koji obnavljaju kožu i opskrbljuju ju odgovarajućom količinom kisika postiže se blistava i njegovana koža nakon izlaganja suncu.

Njega kože nakon sunčanja

Sublime Tan Face & Body Oil SPF 6 (379 kn/100 ml), ulje za lice i tijelo za zaštitu od sunca

Senzualno mirisno ulje zaštitnim faktorom štiti kožu od slobodnih radikala i štetnih utjecaja sunčevih zraka, a njegova jedinstvena formula bogata je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminom E koji učinkovito pomažu koži u borbi protiv dehidracije. Rado ćete ga koristiti i nakon izlaganja suncu za postizanje blistavog i božanstvenog tena te meke i hidratizirane kože.

Sublime Tan S.O.S. After Sun Mask Face & Body (305 kn/100 ml), maska za lice i tijelo poslije sunčanja

Iznimna hidratacija koju pruža SOS maska ublažuje opekline od sunca zahvaljujući intenzivnoj hijaluronskoj kiselini i crvenim algama te trenutno smiruje peckanje. Trio-Molecular® formula štiti mladenački izgled vaše kože.

Sublime Tan After Sun Anti-Ageing Body Care (265 kn/ 100 ml), losion za tijelo poslije sunčanja

Sublime Tan After Sun Anti-Ageing Facial Care (265 kn/ 50 ml), krema za lice poslije sunčanja

Intenzivna hidratacija i osvježenje za kojim koža žudi nakon sunčanja omogućuje losion za tijelo i krema za lice poslije sunčanja. Vaša koža je obnovljena i umirena uz Trio-Molecular® formulu, hijaluronsku kiselinu, ekstrakt runolista i vitamin E.

EISENBERG Paris proizvodi dostupni su u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini