MAMINA PRESLIKA

Reese Witherspoon i kći zablistale na crvenom tepihu poput blizanki

23.10.2018 u 14:16

Bionic
Reading

Na godišnju gala večeru u organizaciji L.A. Dance Projecta glumica Reese Witherspoon stigla je u društvu najstarije kćeri Ave Phillippe. Slavne mama i kći izazovu veliku pažnju gdje god se pojave zajedno, pa ništa drugačije nije bilo ni ovog puta

Ava Elizabeth Phillippe i više no očigledno je ljepotu naslijedila od svoje slavne mame Reese Witherspoon, ali i osjećaj za modu. Reese i Ava pozirale su rame uz rame na tradicionalnoj godišnjoj večeri lokalne umjetničke organizacije L.A. Dance Project, pritom izgledajući poput sestri blizanki.

19-godišnja Ava od svojih najranijih dana neodoljivo podsjeća na svoju mamu, baš kao što njezin brat Deacon nalikuje ocu, glumičinom bivšem suprugu Ryanu Phillippeu. O njihovoj nevjerojatnoj sličnosti svjedoče i fotografije iz njihova djetinjstva koje su obišle svijet, no kako godine odmiču Ava sve više od majke upija smisao za modu.

Reese je za crveni tepih odabrala crnu kratku haljinu s retro puf rukavima po uzoru na 90-te koju je dizajnirao Peter Dundas, uskladivši ju s crnim salonkama na petu i crnom 'clutch' toricom, a mlađahna Ava se odlučila također za malu crnu haljinu ukrašenu svjetlucavim resicama i crne sandale s potpisom Christiana Louboutina.

  • +10
Ava Phillippe i Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nimalo ne čudi to što su se Reese i Ava zajedno pojavile u gotovo identičnom izdanju, obzirom da slavna glumica modne savjete upija upravo od kćeri. 'Ona mi govori što mogu, a što ne mogu odjenuti. Stvarno zna što radi i ima vlastiti stil, što je izvrsno', rekla je 42-godišnja glumica koja se trudi da njezina djeca ne odrastu u razmažena holivudska derišta.

View this post on Instagram

me n mine 🖤

A post shared by ryan (@ryanphillippe) on

U pauzama od škole i crvenog tepiha, Ava je prije dvije godine zarađivala džeparac radeći u pizzeriji, što se ne viđa često u svijetu bogatih i slavnih. Osim Ave i Deacona, Reese iz drugog braka s lovcem na talente Jimom Tothom ima i šestogodišnjeg sina Tennesseeja Jamesa.

  • +10
Reese Witherspoon i Ava Phillippe Izvor: Profimedia / Autor: N.N.