NEZABORAVNO ISKUSTVO

Reese Witherspoon otkrila kakva je zapravo vojvotkinja Kate Middleton

28.09.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Jedna od holivudskih glumica koja je imala čast upoznati i družiti se s vojvotkinjom Kate Middleton bila je Reese Witherspoon. Ona se i danas rado prisjeti tog svečanog događaja koji je potpuno promijenio njezin pogled na kraljevske obitelji

Kada je prije sedam godina Američka glumica Reese Witherspoon dobila zadatak uskočiti u ulogu jednog od domaćina kraljevskog para Kate Middleton i princ Williama u Los Angelesu, nije joj bilo lako. Kako je tada priznala, nije bila neki fan kraljevskih događanja, obitelji i običaja, ali zadatku je pristupila vrlo ozbiljno.

Poznata 42-godišnjakinja glumica ustala je toga dana u 4 ujutro kako bi krenula s pripremama.

'Tko god me poznaje, zna da sam jutarnji tip pa sam ustala u 4 ujutro i počela raditi frizuru. To je zaista rano, čak i za mene', kazala je Witherspoon, a onda opisala kako je bilo iskustvo upoznati omiljenu vojvotkinju Kate Middleton.

'Kate je bila divna, elegantna, topla i pristupačna, šalila se i ja sam jednostavno ostala bez teksta. Pogledate li me na fotografijama vidjet ćete da sam totalno zatečena njezinom pojavom', opisala je nadalje ovaj povijesni trenutak filmska zvijezda.

Ovaj je susret promijenio njezino mišljenje o kraljevskim obiteljima i običajima te je Reese sada velik fan monarhije.

'Ona je tako veličanstvena i zaista izgleda posebno. Vrlo je suosjećajna, društveno obzirna i brižna osoba. Bila je prijateljski raspoložena i to me oduševilo. Divim joj se što je prihvatila tako veliku ulogu koja joj je promijenila život iz temelja. Ne može to svatko, pristati biti pod medijskom opsadom do kraja života. Dobivši titulu vojvotkinje zauvijek je pristala biti na kraljevskoj dužnosti i to je zaista hrabro', zaključila je poznata plavuša i priznala kako bi se voljela ponovno susresti s vojvotkinjom od Cambridgea.