BORIS NOVKOVIĆ:

'Realno je da budemo u osmini finala'

06.06.2014 u 10:00

Bionic
Reading

Mnogi Hrvati rado bi digli kredit za odlazak u Brazil, no realnost je drugačija. Čak ni najveći ljubitelji nogometa nisu se odvažili otići na tako dalek put te će gledati Svjetko prvenstvo iz fotelje

Uživo će Svjetsko prvenstvo u Brazilu pratiti samo najsretniji. To je uspjelo Robertu Knjazu, a on će se baviti navijačima.

'Zadužen sam za kratke sličice navijača. Prošli put sam radio portrete igrača, a ovaj put prikazat ću navijače. Neki od njih bili su na svim prvenstvima, a jedan od njih ne pije alkohol, pa želim pokazati da je i to moguće. Također, vidjet ćemo i najgolove, najljepše dresove, najbolje frizure, radi se o kratkim i zabavnim formama', rekao je Knjaz dodavši da će snimljeno prikazati na HRT-u.

Poznati glumac Tarik Filipović također voli najvažniju sporednu stvar na svijetu, no ne ide u Brazil. 'Išao bih, ali mi se ne ide', rekao nam je Tarik sa smiješkom.

'Ne idem u Brazil, iako ću pratiti utakmice. Čak si ni ne mislim kupiti veći televizor', dodaje Tarik otkrivši da će navijati i za Bosnu i Hrvatsku, tako da će češće biti pod stresom.

Boris Novković u mladosti je bio jako dobar nogometaš, ali u Brazil ne ide. 'Nije to baš u opisu mog stila života. Imam svoje obveze, a nije da je to baš preko puta pa da skoknem. Naravno, pratit ću Prvenstvo i nadati se najboljem za Hrvatsku. Što se rezultata tiče, moramo razdijeliti realni rasplet i želju. Volio bih kad bismo igrali polufinale, ali u tom se slučaju mora poklopiti sve. Svaka zemlja može iznenaditi. Realno je da budemo u osmini finala', kaže Boris.

O putu u Brazilu može samo sanjati i Rene Bitorajac.

'Ne idem u Brazil, a što se rezultata tiče, ne želim prognozirati', dodaje poznati glumac, valjda ne želeći 'zacoprati' stvari.