NAPAD TABLOIDA

Razvode li se Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones?

21.02.2013 u 12:10

Bionic
Reading

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones demantiraju medijske napise da je njihov brak pred raspadom, kako sugerira američki tabloid National Enquirer koji je objavio kako je nakon 12 godina zajedničkog života slavni par pred razvodom

Glasnogovornik slavnog para te je napise proglasio neistinitima, a Mail Online dodaje kako Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones u posljednje vrijeme izgledaju zaljubljeno te se često pojavljuju na društvenim događanjima i crvenim tepisima.


National Enquirer navodi da je brak pred pucanjem zbog pritisaka uzrokovanih Michaelovom bitkom s rakom, zatvorskim kaznama njegovog sina Camerona te Catherininom borbom s bipolarnim poremećajem. Isti je list objavio da se 68-godišnji Michael iselio iz kuće u kojoj je živio s 43-godišnjom suprugom i djecom Dylanom (12) i Carys (9).

'Michael je rekao da njemu i Catherine treba time-out te da bi ga veselilo da ima na raspolaganju prostor za sebe', rekao je izvor.

Douglasu je prije tri godine dijagnosticiran karcinom grla u četvrtoj fazi te je prošao više ciklusa kemoterapije i zračenja. Samo tri mjeseca kasnije, Catherine se prijavila na liječenje bipolarnog poremećaja, a iste je godine Michaelov 34-godišnji sin Cameron, kojeg ima iz braka s bivšom suprugom Diandrom, osuđen na daljnje četiri i pol godine zbog posjedovanje droge dok je boravio u zatvoru.

'Suočavanje sa svim problemima stvorilo je dodatni pritisak na njihov brak', rekao je drugi izvor za Enquirer koji piše da su se problemi u braku prvi put javno pokazali prošle godine kad se Catherine nije pojavila na posebnoj projekciji filma 'Spartak' u kojem glumi njezin svekar Kirk Douglas.

'Ona je preskočila obiteljsku večeru te je bilo očito da nešto nije u redu', rekao je izvor. 'Mislim da se on osjetio potpuno izdan što se Catherine nije pojavila.'

Enquirer piše da je glumica odlučna spasiti brak zbog djece.