JELENA VELJAČA:

'Razvod je previše bolna i intimna stvar'

18.09.2013 u 09:03

Bionic
Reading

Scenaristica Jelena Veljača nakon 'Larinog izbora', serije koja je srušila sve rekorde gledanosti, ima nova dva aduta u rukavu - 'Stellu' i 'Zoru dubrovačku'

Jelena Veljača svoje je dvadesete provela na setovima na kojima se i zaljubljivala u kolege, a tu činjenicu objašnjava ovako:

'To je kompatibilnost duša koje lutaju svemirom, pretpostavljam. I činjenica da sam svoje dvadesete provela na setu ili Akademiji', rekla je Jelena Veljača za Story, kratko komentirajući kako je doživjela razvod.

'Nikada o svom razvodu nisam govorila konkretno i ne želim, to je previše bolna i intimna stvar koja ne uključuje samo mene. No u svojoj sam kolumni pisala o tom procesu na nekoj generalnoj razini. Citirat ću Winstona Churchilla: 'Kad ti se čini da prolaziš kroz pakao, samo hodaj dalje'', rekla je Jelena, ističući da s bivšim mužem ima odličan odnos.

'Janko i ja zajedno smo proveli afirmativne godine prelaska iz adolescencije u odraslu dob i bili partneri u pravom smislu te riječi tijekom osjetljivog i važnog razdoblja. To je neraskidiva poveznica. I danas nastojimo paziti jedno na drugo. Što god se dogodilo ili će se dogoditi, Janko će uvijek biti netko komu mogu vjerovati bez zadrške. I obratno', kazala je Jelena, dodavši da se opet može zamisliti u vjenčanici.