KRAH BRAKA

Razveo se Tomislav Horvatinčić

18.08.2010 u 10:25

Bionic
Reading

U pozadini borbe za projekt Cvjetni trg Tomislav Horvatinčić razveo se od supruge Nele

U veljači, podalje od uha javnosti, razveo se jedan od najmoćnijih građevinarskih parova, Tomo i Nela Horvatinčić. 'Da, to je već stara vijest. Razveli smo se u veljači, ali ne pada mi na pamet da o tome javno pričam, nisam takva osoba', potvrdila je za GlobusNela Horvatinčić, koja se trenutno nalazi na Lopudu, u vili na samoj obali.

S druge strane puknutog braka, Tomo Horvatinčić ostao je znatno diskretniji. 'O svom privatnom životu, kao ni o privatnim životima drugih, ne želim javno govoriti. Jedino o čemu možemo razgovarati moji su poslovni projekti', rekao je za isti tjednik.

Iako se može samo nagađati što je kumovalo krahu braka koji je trajao gotovo jedno desetljeće, pretpostavlja se da je u papirima za razvod pisalo – nepomirljive razlike.

Dok je na emocionalnom planu vjerojatno sve odlučeno, bivše supružnike, prema pisanju Globusa,  očekuje vrlo zahtjevna podjela imovine, budući da je Horvatinčić velik dio bogatstva stekao dok je bio u braku s Nelom. Između ostalog, tvrtku koja je obnavljala zgradu u Hebrangovoj, Hoto vile, privatno imanje u Samoborskom gorju, vilu na Lopudu, jahtu...

Razvod iznenađuje tim više zna li se da je Horvatinčić više puta javno izjavljivao kako mu je Nela 'najvažnija i najveća potpora u životu i svim projektima'.