PO UZORU NA HUREM

Razgolićena Natali Dizdar uživa u pjeni

06.11.2012 u 11:18

Bionic
Reading

Da Natali Dizdar zna uživati dokazala je na tretmanu gdje se kroz parenje tijela, kupanje i masažu postiže ujednačenost duha i tijela

Natali Dizdar

Hamam je turski naziv za kupelj gdje se kroz parenje tijela, kupanje i masažu postiže ujednačenost duha i tijela, a sam čin kupanja u hamamu je izrazito hedonistički, čemu se u potpunosti prepustila pjevačica Natali Dizdar.

Kako bi što vjernije osjetila čari istinskog uživanja u hamamu, Natali je isprobala cijeli proces tradicionalnog turskog kupanja koji započinje ulaskom u prostor za kupanje, gdje svaki gost dobiva pestemal, tradicionalnu tursku maramu.

'Čula sam za riječ hamam, ali nisam do sada znala što je to zapravo, u svakom slučaju moram priznati da me oduševilo. Osjećaj je bio kao povratak u djetinjstvo, doduše, mama me nije kupala s rukavicom od sirove svile, ali cijeli ritual je stvarno fora i različit od svih tretmana na kojima sam dosad bila. Posebno mi se svidjela masaža u trenutku dok ležiš ispod brda sapunjave pjene', rekla je Natali.

'U Turskoj sam bila samo jednom i to nažalost na samo jedan dan, bila sam u Istanbulu i svakako bih se voljela opet vratiti i posjetiti cijelu zemlju. I to ne samo zbog najboljih baklava koje sam ikad probala, već naravno i zbog kulture i običaja koji su mi u najmanju ruku u sjećanju ostali kao neobični. Općenito volim putovanja upravo zbog tih novih momenata koje doživiš, tako da bi mi hamam, kao jedan od tradicionalnih rituala definitivno bilo fora isprobati i u Turskoj', rekla je Natali Dizdar.