LEGENDARNI MODEL

Raste im popularnost: Ova neuništiva kultna obuća ponovno je među najtraženijim modelima

23.09.2020 u 15:14

Bionic
Reading

Timberlandice, gležnjače prepoznatljivog dizajna danas imaju status modnog klasika, a fashionistice ne mogu zamisliti jesen ili zimu bez ovih udobnih cipela

Lyst je najbolji pokazatelj modnih strujanja, a sudeći prema ovoj najpoznatijoj globalnoj tražilici na svijetu, popularne Timberlandice itekako ćemo viđati na gradskim ulicama.

U svojem najnovijem izvješću Lyst je objavio kako iz tjedna u tjedan raste pretraživanje ovih kultnih gležnjača koje su bez sumnje najpouzdanija odjeća kad se temperature krenu snižavati. Prema ovoj tražilici, potraga za Timberlandicama je u porastu za 376 posto iz tjedna u tjedan.

Nedavno je i američka političarka Kamala Harris, kandidatkinja za potpredsjednicu u budućoj utrci za predsjednika SAD-a, pokazala kako je itekako upućena u modne trendove pa se ponosno prošetala u svojim Timberlandicama prilikom posjeta Fresnu u Kaliforniji. Kako je objavio Lyst, odmah nakon toga je poraslo pretraživanje za ovim modelom za 25 posto u odnosu na prošli tjedan.

Kamala Harris je svoje 'timbice' spojila s ležernom cargo jaknom u sivomaslinastoj, bijelim T-shirtom i tamnim hlačama.

Osebujna političarka jamajčansko-indijskog podrijetla, osim po svojoj srčanoj borbi za američki Ustav, ali i prava malih ljudi, poznata je i po svojem osebujnom stilu.

Kamala Harris je inače dobro poznata po svojem netipičnim modnim odabirima pa je tako velika ljubiteljica još jednog kultnog modela - popularnih starki.

Kad god to prilike dopuštaju, Kamala svoju omiljenu obuću spaja s elegantnim hlačama i sakoima stvarajući svoju originalnu varijantu casual poslovnog looka.

U jednom je intervjuu ispričala kako u svojem ormaru ima bezbroj Conversica - za svaku prigodu.

'Imam zbilja jako puno Conversica. Od onih od kože, bez vezica, visokih, niskih, modela koji su za hladnije vrijeme, s platformom koje nosim uz odijelo, onih za ljeto...', rekla je ova kalifornijska senatorica za demokratsku potpredsjedničku kandidatkinju.

Osim Kamale, čizme Timberland obožavaju i mnoge slavne dame poput Alicije Keys, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Rihanne, Gwen Stefani, Elle Balinske...