VJEŠTO SPOJILA NESPOJIVO

Katie Holmes nosi udobne hlače od svega 250 kuna, koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

23.09.2020 u 11:30

Bionic
Reading

Otakako su mediji saznali za njezinu vezu s kuharom Emiliom Vitolom Jr., glumicu Katie Holmes paparazzi prate u stopu. Nedavno su lijepu Katie i njezina odabranika snimili u šetnji New Yorkom, a zaljubljeni golupčiči nisu se odvajali jedno od drugog. Glumica je za šetnju vješto spojila naizgled nespojivu odjevnu kombinaciju i još jednom dokazala da modu ima u malom prstu

Glumica Katie Holmes jedna je od onih žena koje bi izgledale genijalno čak i u vreći za smeće. Iako donji dio trenirke nije nešto što povezujemo s modnim ovacijama, holivudska slatkica ponovno je dokazala da trenirke itekako mogu izgledati elegantno, chic i ženstveno, a sve ovisi o tome imate li smisla za modu i znate li kako ih nositi.

Ako je pandemija koronavirusa donijela nešto pozitivno, onda je to neopterećenost odjećom. Sve više zaljubljenica u modu u svoje ormare uvrštava udobne donje dijelove trenirki i hlače od pletiva koje mogu izgledati odlično i u street style varijanti, a dokaz za to možemo vidjeti na svakom koraku.

Tijekom trajanja izolacije mnogi od nas su zasigurno investirali u barem jednu novu trenirku pa nema razloga da ne pokušate isfurati ovaj cool stajling koji nam je prezentirala lijepa Katie.

Glumica je za šetnju sa svojim novim odabranikom, chefom Emiliom Vitolom Jr., odjenula udobne hlače u stilu donjeg dijela trenirke s potpisom high street brenda Mango koje koštaju 250 kuna, koje je uskladila s običnom bijelom majicom, bijelim tenisicama s potpisom brenda Common Projects i sivim sakoom brenda Frame s dvostrukim kopčanjem.

Ako se pita nas. zaslužila je čistu peticu!

  • +5
Katie Holmes i Emilio Vitolo Jr. Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
  • +36
Pleteni komadi s polica high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo