PROLJETNI MODEL

Rasprodana u trenu: Svi su ludi za ovom haljinom

02.04.2019 u 18:37

Bionic
Reading

Romantične haljine već nekoliko sezona ne izlaze iz mode, a isti trend vladat će i ove godine. U moru preslatkih haljina izdvojila se jedna cvjetnog uzorka za kojom su već poludjele sve modne ovisnice

Midi haljine koje slave ženstvenost i odišu romantičnošću ponovno su najvećih modni hit. I ove sezone ulice će u proljetno- ljetnim danima preplaviti djevojke u takvim izdanjima.

Ponuda u popularnim trgovinama vrlo je raznolika i bogata, ali jedna se haljina ipak izdvojila kao najpoželjnija. Riječ je o haljini popularnog high street brenda Top shop čija je cijena 52 eura (oko 390 kuna).

Kreativni kroj s dva proreza na svakoj strani, suženjem i naglaskom na struku te lepršavim kratkim rukavima mnoge je osvojio na prvu, a tu je i vedrina cvjetnog uzorka u nekoliko boja. Posebnost ovoj haljini daju i djelomično otvorena leđa, koji senzualno stavljaju točku na i.

Stoga ne čudi da su upravo za ovom kreacijom već poludjele bojne modne ovisnice, a iz britanskog brenda tvrde da ne mogu napuniti zalihe kojom brzinom se prodaje.

Modni stručnjaci tvrde da ako još uvijek niste, pravo je vrijeme da nabavite jednu ovakvu romantičnu haljinu jer je to investicija koja će se isplatiti. To je tip haljine koji možete vrlo jednostavno kombinirati za casual dnevne varijante, poslovne sastanke ili opuštenu romantičnu večeru.

MODNI ULOVI

Proljetni favoriti: Pronašli smo 25 prekrasnih haljina u kojima nećete proći neprimijećeno

Pogledaj galeriju