FASHION GURU

Rozga nije dobro odabrala, ova je haljina povećava barem za dva broja

  • 25.03.2019 u 10:01

  • Bionic
    Reading

    I dok je za svoj stajling Mirela Priselac Remi dobila samo komplimente našeg dežurnog modnog kritičara Fashion Gurua, na meti njegovih kritika našle su se ovoga puta Jelena Rozga, Marijana Batinić, Sonja Kovač i Uršula Tolj

    Na račun stajlinga Mirele Priselac Remi mogu sipati samo pohvale, ali isto ne bih baš mogao reći za gđu Tolj, koja je vidjela da su logotipi u modi. Istina, jesu, ali samo kad su original.

    A moja draga Rozga ovaj put nije najbolje odabrala još jednu dugu haljinu u nizu. Ova je povećava barem za dva broja. Nadam se samo da je riječ o lošem kutu...

    Slično se dogodilo i s Batinićkom. Bijela haljina bi joj puno bolje pristajala da su ramena malo drugačije napravljena, a ne kao da trenira ragbi.

    Sonja Kovač opet kiksa drugi put ovaj tjedan. Znam što je htjela postići ovako ležernim, rekli bismo londonskim stajlingom, ali onda bi taj sako trebao ipak biti malo finiji, a možda i svečaniji.

    DODJELA VEČERNJAKOVIH RUŽA

    Nema tko nije došao na glamuroznu zabavu u zagrebački HNK

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.