ZGODNA RUSKINJA

Raspalila maštu: Svi su se pitali nosi li dugonoga Irina Shayk išta ispod ove košulje

19.02.2020 u 11:56

Bionic
Reading

Ruska manekenka Irina Shayk pokazala je ponovno svoj nepogrešiv osjećaj za stil na partyju nakon dodjele Brits Awards

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice pojavila se na after partyju nakon dodjele Brits Awardsa u seksi kombinaciji u kojoj je pokazala svoje vitke noge.

Ako ste mislili da se košulja ne može nositi za neku večernju prigodu, Irina Shayk dokazuje upravo suprotno.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: JAMESY/GOTCHA IMAGES / Gotcha Images / Profimedia

Prelijepa 34-godišnja brineta zadivila je u svijetloplavoj košulji s efektnim ukrasima te ju je uparila s crnim vrućim hlačicama pokazavši savršene noge koje izazivaju zavist.

Stajling u kojem ne možete proći nezapaženo slavna ljepotica upotpunila je stiletticama s ukrasnim kamenčićima i srebrnim clutchem od kože zmijskog uzorka.

  • +6
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Velike naušnice, diskretan make up i mladenački bob zaokružili su ovaj seksi stajling zavodljive Ruskinje koja se na ovom događanju pojavila u društvu prijatelja, dizajnera Riccarda Tiscija.

Irina, koja s glumcem Bradleyjem Cooperom (45) ima kćerkicu Leu de Seine ,u nedavnom je intervjuu ispričala kako sad kao samohrana majka vodi posve drukčiji život.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / Goff Photos / Profimedia

'Mislim da u svaku dobru vezu doneseš svoje vrline, ali i svoje mane, ono što je najbolje, ali i najgore od tebe, no tako je u ljudskoj naravi. Dvoje dobrih ljudi nužno ne čine i dobru vezu. Mislim da smo imali puno sreće da osjetimo ono što smo mi osjetili jedno u drugome, a život bez B-a sasvim je novi život', ispričala je prelijepa Ruskinja koja se 2011. pojavila na naslovnici prestižnog izdanja Sports Illustrateda posvećenog kupaćim kostimima.