IVANKA TRUMP U DUBAIJU

Modna konkurencija Melaniji: Prva kćer Amerike ovim je izdanjima ukrala svu pozornost

18.02.2020 u 20:49

Bionic
Reading

Ivanka Trump, viša savjetnica Bijele kuće i kći američkog predsjednika Donalda Trumpa trenutno se nalazi u Dubaiju gdje je u ulozi govornice imala priliku sudjelovati na Globalnom forumu žena

Iako je rijetko viđamo u javnosti, savjetnica američkog predsjednika, Ivanka Trump, nije prošla neprimijećeno na Globalnom forumu žena u Dubaiju. Iako je u Ujedinjene Arapske Emirate stigla poslovno, prva kćer Amerike najviše zanimanja izazvala je svojim stajlingom u kojem se pojavila tijekom držanja govora.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: KARIM SAHIB / AFP / Profimedia

38-godišnja Ivanka, koja sa suprugom Jaredom Kushnerom, također jednim od Trumpovih suradnika, ima troje djece, Arabellu Rose, Theodorea Jamesa i Josepha Fredericka, odlučila se za svilenkastu žutu haljinu s visokim ovratnikom i detaljem čvora na području torza.

Kako se saznaje riječ je o efektnoj kreaciji s potpisom njujorškog dizajnera Jonathana Simkhaija, koji je istoimeni modni brend osnovao 2010. godine, a uz nju Ivanka je kombinirala salonke boje nude s PVC detaljima za koje je zaslužan poznati dizajner obuće, Gianvitto Rossi.

U večernjim satima Ivanka je viđeno izdanje zamijenila pojavom u jedinstvenoj haljini od plisiranog šifona efekta ombre i s dodatkom plašta. Kreaciju koju je Ivanka dodatno naglasila zlatnim korzetnim remenom potpisuje popularni bliskoistočni brend Bouguessa, a premijerno je predstavljena u sklopu nove resort kolekcije.