OSEBUJNI MODNI STIL

Rapsodija u ružičastom: Josipu Lisac u ovakvom izdanju još nismo vidjeli

20.08.2020 u 14:34

Bionic
Reading

Bez obzira na to što smo uvijek spremni za njezine kombinacije svaki put iznova oduševi onime što i kako to nosi. Glazbena ikona jedna od rijetkih koja nikada ne robuje trendovima i uvijek njeguje svoj stil. Od različitih boja za kosu i frizura, pokrivala za glavu, modnih dodataka i odjeće davala je do znanja da je moda za nju umjetnost. Sada se pokazala u pomalo neobičnom izdanju

Prva dama hrvatske glazbene scene, dobitnicu nag­­rade Porin za životno djelo nikad nije htjela nositi ono što nose svi. Bila je i ostala ispred svoga vremena i van svakih pravila, uvijek drukčija i posebna.

Rijetko smo je viđali u ružičastom, a sada je pozirala u takvoj, do poda dugoj, lepršavoj kreaciji sa cvjetnim motivima. U ruci ima japanski kišobran, a glavu je od sunca zaštitila slamnatim šeširom.

Nedavno je po prvi put boravila u Nacionalnom parku Krka. Tom je prigodom, odjenula jednu od svojih prepoznatljivih crnih kreacija koju je upotpunila svilenim bijelo crnom maramom. Svoj zaštitni znak, narančastu kosu, 'ukrotila' je crnom mašnicom, a na rukama ima čipkaste rukavice, a na nogama crne najlonke. Naime, poznato je kako naša legendarna umjetnica na taj način ljeti štiti svoju kožu.