LIJEPO IZNENAĐENJE

Josipu Lisac otkrila čime ju je oduševio glazbenik koji je s njom izveo izveo hrvatsku himnu

13.04.2020 u 11:11

Bionic
Reading

Višestruki dobitnik Porina, Zvjezdan Ružić, cijenjeni je matuljski jazz pijanist i skladatelj sa zagrebačkom adresom kojeg je šira publika imala priliku upoznati na inauguraciji Zorana Milanovića kad je s legendarnom umjetnicom izveo hrvatsku himnu. Mladi glazbenik nije krio oduševljenje njihovom suradnjom, a sada ju je razveselio s posebnim darom

Uskrs su ove godine mnogi dočekali sami, ali društvene mreže podsjetile su ih da zapravo nikad nisu sami. Tako je Zvjezdan Ružić našoj svevremenskoj umjetnici poklonio posebnu snimku.

'Predivan dar za ugodan dan. Izvedba Zvjezdana Ružića 'Da li sam ti ikad rekla da te volim'', stoji pored snimke na Instagramu Josipe Lisac. Video je oduševio njezinu publiku koja joj je uputila brojne pozitivne komentare.

Josipa Lisac i Zvjezdan Ružić upravo su na inauguraciji ostvarili svoju prvu službenu umjetničku suradnju. 'Gospođa Lisac i ja presretni smo izvedbom jer bila je to himna u kojoj smo odašiljali radost i ljubav i uživao sam u svakom taktu stvarajući glazbu s njom', izjavio je ranije glazbenik za Novi list.