TJEDNI HOROSKOP

Rakovi će skupo platiti svoje pogreške, dok će Bikovima i Lavovima sve ići od ruke

07.05.2018 u 06:47

Bionic
Reading

Dobar tjedan je pred Bikovima i Lavovima, a ništa lošije neće proći ni Blizanci. Vodenjaci samci neka se spreme na pravu navalu udvarača, dok bi Ribama najbolje bilo prespavati naredne dane ili još pametnije – negativnu energiju izbaciti pomoću neke tjelesne aktivnosti

Vedrina, dobro raspoloženje i prijateljsko ponašanje pridonijet će porastu popularnosti Ovnova na društvenoj ljestvici. Bilo bi pametno pokušati izbjeći ulazak u rasprave sa šefovima i kolegama. Lagana šetnja prirodom ili odlazak na masažu dobar su način da se oslobode stresa i negativnih misli.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Skladni obiteljski odnosi imat će povoljan učinak na raspoloženje i samopouzdanje Bikova. Puno će im značiti spoznaja da im bližnji čuvaju leđa. Samci će se upustiti u vezu sa znancem koji ih dosad nije privlačio, no ovog će ga tjedna početi gledati u novom svjetlu. Zdravstvene smetnje zaobići će ih u širokom luku, a jedinu opasnost predstavljat će povećan apetit i sklonost debljanju.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će voditi ispunjen društveni život, a mobitel im često neće prestajati zvoniti čitavog dana. Bit ćete zabavni i spremni na šalu, no znat ćete biti ozbiljni kad situacija to zahtijeva pa će se prijatelji moći osloniti na vas. Samci bi trebali prihvatiti nečije udvaranje. Pojavit će se zdravstvene smetnje koje su povezane s psihičkim nezadovoljstvom.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi bi zbog trenutka slabosti mogli ući u odnose koji će im nepotrebno zakomplicirati život. Osim toga, bit će zaboravni i rastreseni, što će im prouzrokovati probleme na poslu. Trebali bi pripaziti da ne počine pogrešku koja neće samo skupo koštati njih, već i firmu u kojoj rade.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljudi će se osjećati ugodno u društvu Lavova ovoga tjedna. Često će biti pozivani na druženje i izlaske, a samce će zaintrigirati kolega s fakulteta ili tečaja. Dobro će se snalaziti u poslovima koji iziskuju elokventnost i interakciju s okolinom. No osim što će biti skloni probavnim smetnjama, lako će se debljati pa je bolje da paze na prehranu.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevicama se savjetuje da izbjegavaju donošenje važnih odluka o ljubavnoj budućnosti. Ako imaju nekih problema u vezi, bolje je da učine sve što mogu kako bi ih otklonili, umjesto da od svega samo podignu ruke. Smiješi im se nagrada u vidu slobodnog dana ili povišice. Pogodno je vrijeme za poslovno osamostaljenje.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage bi trebale obratiti pažnju na signale koje im šalje netko koga susreću u kafiću ili na fakultetu. Prihvate li flert, ugodno će se iznenaditi kad shvate da imaju mnogo dodirnih točaka i da bi se između njih moglo razviti nešto više. No neće biti zainteresirani za rad, ponajviše zbog loših uvjeta na poslu. Trebali bi pripaziti na troškove i ne upuštati se u veće kupoprodajne akcije.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni samci bit će željni strastvenih iskustava pa će se upustiti u vruću, ali kratku vezu s nekim tko je njihova potpuna suprotnost. Vezanima se savjetuje da ne zanemaruju dragog zbog poslovnih ili obiteljskih obaveza. Snalažljivost i izražena sposobnost improvizacije pomoći će im da se izvuku iz svake potencijalno neugodne situacije.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci se ne bi trebali petljati u tuđe živote. Odnosi s obitelji i prijateljima bit će na rubu svađe. No zato je izvrsno vrijeme za započinjanje novih projekata, a pogotovo ako su vezani za kreativno i umjetničko izražavanje. Osim toga, Strijelcima se smiješi i financijska dobit pa će imati puno razloga za zadovoljstvo.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarce će naglašen libido navesti da ulaze u odnose koji će im pružiti kratkotrajno zadovoljstvo. Iako neće biti spremni na emocionalno vezivanje, netko koga upoznaju mogao bi im promijeniti mišljenje. Donosit će odluke na temelju intuicije, vjerovat će u sebe, a vrijeme će pokazati da nisu pogriješili.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci samci neka se spreme na pravu navalu udvarača. Pripadnicima suprotnog spola sviđat će se njihova vedrina i pozitivan duh. No nedostatak samopouzdanja mogao bi ih koštati poslovnog napredovanja.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će biti sklone čestom mijenjanju mišljenja pa je bolje da ne poduzimaju akcije koje bi mogle ugroziti odnose do kojih im je stalo. Krajnje je vrijeme i da počnu štedjeti jer financijska situacija nije blistava. Osim toga, neće biti zadovoljne svojim izgledom i tjelesnom kondicijom, no neće se uspijevati prisiliti na vježbanje.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia