TARIK FILIPOVIĆ:

Puštam sijede jer moja žena to voli

14.03.2011 u 14:02

Bionic
Reading

Kao zaštitno lice Keunea, Tarik Filipović čest je gost modnih događanja, a nedavno mu se u reklamiranju proizvoda za kosu pridružila i supruga, bivša hrvatska misica Lejla Šehović, koja je na Fashion.hr-u pokazala i novu frizuru

'Baš mi se sviđa ova promjena, ujutro kad se probudim samo malo protresem kosu i to je to. Tarik je zaštitno lice već nekih

sedam godina, a ja sam sada za novu liniju boja. Volim odraditi takve stvari, to mi je gušt, a iskreno fino je plaćeno, pa bi mi bilo drago da ima i više takvih poslova', priznala je Leila za tportal te dodala kako već dulje sanja o tome da otvori svoj dućan.

'Jako bih voljela imati nešto svoje, već nekoliko godina to planiram, ali jednostavno se stvari nisu poklopile. Ne bi to bili nikakvi ekskluzivni i luksuzni brendovi jer smatram da onda samo radite za njih, a to mi baš nije cilj. Nemam jako puno novca da dovedem nekoga samo zato što je poznat brend', kaže Lejla.

Za razliku od supruge koja reklamira boje za kosu, Tarik ponosno uzgaja svoje sijede: 'Koristio sam muške boje za neka snimanja, no to su one koje se operu nakon mjesec dana, čisto da se ne primijete sijede. Sada nemam potrebu to raditi jer meni ne smetaju, a mojoj ženi se sviđaju, pa zašto da ih skrivam', kaže Tarik tportalu, presretan što je predstava 'Spektakluk', koju je napravio s prijateljem i kolegom Reneom Bitorajcem rasprodana dva mjeseca unaprijed.

'Toliko smo dugo to radili i iščekivali, a sad kada je krenulo, rasprodani smo i, naravno, ponosni. Mogu samo reći da definitivno ništa ne ide preko noći', zadovoljno je zaključio Tarik.