SELENA GOMEZ

Najveća zvijezda Instagrama otkrila svoju modnu slabost

20.09.2017 u 11:21

Bionic
Reading

Selena Gomez, mlada glumica i pjevačica koja oduševljava svojim nepogrešivim osjećajem za stil, velika je ljubiteljica tenisica, kojima, kako kaže, ne može odoljeti

Ova ljupka brineta s vojskom pratitelja na Instagramu, na kojemu je prati čak 127 milijuna ljudi, uzor je mnogim djevojkama, a njezin je utjecaj prepoznao i poznati sportski brend Puma, s kojim će uskoro surađivati.

Ne čudi to da je Selena bila njihov prvi izbor jer je ova simpatična fashionistica luda za sportskom odjećom poput hudica, udobnih donjih dijelova trenirki ili tenisica.

Tenisice su joj posebna slabost, a zgodna 26-godišnjakinja, koja je u sretnoj vezi s glazbenikom The Weekndom, otkrila je u intervjuu za Vogue kako trenutačno ima čak 20-ak najomiljenijih pari koje svakodnevno rotira i uklapa u svoje genijalne stajlinge.

  • +12
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Tenisice su mi promijenile život. Više ni ne znam hodati u drugoj obući, a da ne govorim o štiklama. Zaboravila sam hodati u cipelama na petu, ha, ha. Kad sam nedavno morala doći na neki događaj, osjećala sam se poput Bambija, nisam znala kamo s nogama. Tenisice obožavam jer su vrlo udobne i možete ih nositi uz sve. Ja ih nosim i uz haljine. U mojoj garderobi prevladavaju tenisice i udobne čizme te tek nekoliko pari štikli', rekla je Selena.

  • +14
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dodala je kako joj se sviđa svijet mode jer je vrlo uzbudljiv.

'Sviđa mi se kad cure casual dnevne kombinacije začas pretvore u večernje - npr. samo promijenite obuću i nabacite nekoliko modnih detalja. Najvažnije je da se dobro osjećate u onome što nosite. Jer to kako se osjećate reflektira se na vaš izgled', objašnjava bivša teen zvijezda.

  • +8
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Selena uvijek izgleda fantastično, a njezina je tajna ta da modi pristupa vrlo opušteno.

'Ne sviđa mi se kad se ljudi previše trude oko izgleda ili su pod stresom zbog osmišljavanja stajlinga. Zato mi se sviđaju stvari koje je Puma osmislila. Radi se o odjeći koju možete samo nabaciti na sebe i izgledati cool', otkriva, dodajući kako često nosi i odjeću svog dečka koji također voli sportski stil.

'Najčešće od njega posuđujem hudice', kroz smijeh kaže mlada zvijezda.