OPREZ, MERKUR JE RETROGRADAN

Pun Mjesec u Biku pomaže u dovršenju dugoročnih ciljeva

10.11.2019 u 08:09

Bionic
Reading

Pun Mjesec u utorak 12. studenog u 14.34 na 20 stupnjeva Bika pomoći će vam materijalizirati snove. Utjecaj ove faze trajat će od ponedjeljka do srijede, a najjače će djelovati na pripadnike fiksnih znakova rođene pet dana prije ili poslije 12. studenog, 12. veljače, 12. svibnja i 12. kolovoza

U prva tri dana idućeg tjedna položaj Mjeseca i Sunca na osi Bik - Škorpion olakšat će vam dovršenje dugoročnih ciljeva time što će aktivirati druge povoljno razmještene planete, ponajviše Saturn i Neptun te Mars i Jupiter.

Ove pozitivne planetarne energije ispunit će vas poduzetništvom, budnošću i optimizmom, navodeći vas da povučete važne poteze u smjeru ostvarenja ciljeva. Bilo bi korisno da obavite dugo odgađane zahtjevne radnje u okviru posla na kojem ste angažirani te da se ponovno povežete s ljudima uključenima u taj posao.

Oprez od retrogradnog Merkura!

Nepovoljna strana ovog punog Mjeseca proizlazi iz njegova sukoba s Merkurom u Škorpionu. Osim što je u opoziciji s Mjesecom, Merkur je retrogradan do 20. studenog, pa donosi rizik od problema u ophođenju, informiranju i prometu. Oprez je potreban i u financijskom poslovanju, konkretno u kupoprodajnim aktivnostima i prijenosu sredstava s računa na račun.

Pažljivo oblikujte sve vrste poruka koje upućujete pazeći na točnost podataka, uključujući ispravnost primatelja. Budite jednako koncentrirani kad se netko obraća vama. Uzmite u obzir povećanu mogućnost kašnjenja isporuke narudžbi i pogreške u knjiženju sredstava.

Dok se ne preporučuje pokretanje novih projekata, imat ćete uspjeha u dovršavanju poslova, nadoknadi zaostataka, ispravljanju pogrešaka i pronalasku zametnutih stvari. Pregledajte sve džepove i pretražite šupu ili garažu - tko zna što biste mogli pronaći.

  • +10
Melania Trump horoskopski je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: NICHOLAS KAMM / AFP / Profimedia