STARI PROBLEMI

Psihijatar je zabrinut za stanje Doris Vrečko

Doris Vrečko

Doris Vrečko

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Voditeljica, manekenka i bivša sportašica Doris Vrečko (26) i dalje leži na odjelu psihijatrije, na psihoterapiji je i uzima lijekove. Psihijatar Vladimir Gruden tvrdi da je njezino stanje ozbiljno, premda njezini prijatelji kažu da nikad nije imala problema sa zdravljem

Doris Vrečko završila je na odjelu psihijatrije i tamo leži već nekoliko dana. Njezina rodbina i bliski prijatelji tvrde da je tamo smještena isključivo zbog toga što je psihijatrija zatvoren odjel do kojeg novinari ne mogu doći te da Doris nikada nije imala psihičkih problema, objavio je 24 sata.

Njezinu letargiju i višednevni plač obitelj i prijatelji pripisuju tome što se naglo prestala baviti sportom, zbog čega joj se 'sve poremetilo'.

'To je znanstveno nemoguće. Prestanak bavljenja sportom uzrokuje debljanje, ali ovo ne. Oni vjerojatno imaju neki zajednički čimbenik koji je rezultirao prestankom bavljenja sportom te ulaskom u krug stresa i depresije. Povlačenje iz sporta posljedica je njezine odluke da se povuče iz svijeta', smatra psihijatar Vladimir Gruden, piše 24sata.

Kako tvrde liječnici, Doris se onesvijestila zbog pada tlaka i nedostatka kisika u mozgu. 'U čovjeku prevagne poriv da pobjegne iz stvarnosti kojom je nezadovoljan. Mislim da je riječ o nečemu ozbiljnijem. Vjerojatno je na površinu izašlo nešto što je dugo nosila u sebi. Izvana je bila uspješna, ali pitanje je što je zaista htjela', rekao je dr. Gruden.

Za Doris Vrečko svi su prepuni riječi hvale, a njezini prijatelji kažu da živi zdravo, ne pije, ne puši, ne konzumira opijate te da je samozatajna djevojka koja ne voli izlaske.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi