ZA SVAČIJI UKUS I STIL

Prozračne i neodoljive: Ovo su najljepše haljine za plažu iz ponude omiljenih brendova

15.07.2023 u 09:04

  • +14

Haljine za plažu

Izvor: Profimedia/Promo / Autor: SES / Alamy / Alamy / Profimedia/ promo, montaža: Neven Bučević

Bionic
Reading

Uz praktičnu torbu za pospremanje svih neophodnih sitnica, provođenje ljetnih dana na plaži redovito uključuje udobne haljine od prozračnih materijala

Brojni brendovi potrudili su se da ni ovog ljeta ne manjka zanimljivih primjeraka haljina namijenjenih nesmetanom uživanju na putu i odlasku s plaže. Od verzija lepršavog maksi kroja pa sve do minijaturnih, koje se neće lijepiti za noge pri visokim temperaturama, police omiljenih trgovina ponovno krase verzije za svačiji ukus i stil.

Različitih silueta, većini haljina za plažu jednak je sastav u znaku prozračnih materijala, a koji provođenje vremena na ljetnim vrućinama čine lakšim. Ove sezone glavnu riječ vode verzije od prozirnih ili poluprozirnih tkanina koje izgledaju vrlo atraktivno, baš kao neodoljive kukičane verzije u duhu boho stila odijevanja.

Ljubiteljice klasičnih modnih rješenja i ove sezone dolaze na svoje zahvaljujući bogatoj ponudi lepršavih kaftana. Od primjeraka efektnih uzoraka koji privlače poglede do jednobojnih, minimalističkih inačica u duhu trendovske estetike tihog luksuza kakva posljednjih sezona uvjerljivo dominira modnom scenom.

Planirate li svoju postojeću kolekciju u ormaru obogatiti nekom novom haljinom za plažu koja će ispuniti baš sve uvjete, zavirite u galeriju i pronađite idealan model za sebe.