STILSKI POGODAK

Prozirnom haljinom potukla konkurenciju na crvenom tepihu

03.11.2016 u 15:18

  • +4

Karlie Kloss

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Među mnogobrojnim uzvanicama glamurozne dodjele nagrada magazina WSJ posebno se istaknuo supermodel Karlie Kloss osvojivši pažnju na crvenom tepihu u presijavajućoj prozirnoj haljini

Poznata po pomno osmišljenim casual i svečanim kombinacijama, model Karlie Kloss ništa nije prepustila slučaju ni kad je u pitanju pojavljivanje na glamuroznoj dodjeli nagrada Innovator u režiji magazina WSJ.

Ova plava ljepotica za hod po njujorškom crvenom tepihu odabrala je jedinstvenu haljinu s potpisom modne kuće Miu Miu, čija glavna posebnost leži u prozirnoj crnoj tkanini prožetoj sjajnim nitima.

Zahvaljujući delikatnoj haljini u plisiranoj formi, koja je na trenutke otkrivala crne gaćice, Karlie je stavila fokus na zavidnu manekensku figuru.

I dok je donji dio haljine djelovao poput seksepilne plisirane suknje, gornji dio kreacije ima dekolte V-izreza i detalje u znaku sjajnih srebrnih mašni smještenih na naramenicama i području struka.

Iako su zvjezdane uzvanice, poput crne pantere Naomi Campbell i Viktorijine anđelice Marthe Hunt, pokušale ukrasti pažnju na glamuroznoj dodjeli nagrada, zahvaljujući jedinstvenoj haljini modne kuće Miu Miu Karlie Kloss posebno se isticala.

Spomenutu haljinu Karlie je stilizirala uz pomoć presijavajućih visećih naušnica koje su izvirivale ispod ravne lob frizure, crne clutch torbice s dodatkom sjajnih kamenčića i satenskim cipelama u špic. Po pitanju make-upa, Karlie se ovaj put odlučila za holivudski glamur u znaku tamnocrvenog ruža.

2016.11.02 New York city street #karliekloss #newyork #Fashion

Fotografiju objavljuje Karlie kloss (@lovekarliekarlie)