MODNI GAF

Prozirna haljina otkrila gotovo sve draži Halle Berry

14.06.2013 u 11:50

  • +7

Halle Berry u prozirnoj haljini

Izvor: Sipa Press / Autor: Halle Berry

Bionic
Reading

Zanosna glumica Halle Berry u društvu svog zaručnika Olivera Martineza stigla je na crveni tepih povodom Filmskog festivala u Parizu, a trudna glumica u prozirnoj haljini otkrila je puno više od planiranog

46-godišnja glumica Halle Berry na crvenom tepihu u Parizu doista je izgledala sjajno. Odjevena u crnu kratku i lepršavu haljinu prošaranu sjajnim nitima te vrtoglavo visoke potpetice, Halle je još jednom pokazala kako je doista jedna od najljepših celebrity trudnica, a na dobrom izgledu pozavidjeli bi joj mnogi.

Stigavši na crveni tepih u društvu zaručnika Olivera Martineza, Halle je blistala, a Oliver je u jednom trenutku spustio ruku na njezin trbuh te otkrio kako očekuju dječaka.

Međutim, danja svjetlost Halleinu crnu haljinu učinila je prozirnijom no što je glumica planirala. Iako krojena u dva sloja – prvi kao mala crna haljina iznad koljena i drugi kao prozirna duga lepršava haljina nešto dulja i prošivena sjajnim nitima, Halleina haljina na danjem svjetlu pokazala se gotovo posve prozirnom. Tako je Halle posve neplanirano pogledima izložila svoj trudnički trbuščić te pokazala kako i u trudnoći nosi seksi donje rublje, uz štikle, naravno.