DRUGO LICE MODNE MILJENICE

Provokativno i divlje izdanje: Od Jessice Albe ovo nismo očekivali

29.04.2017 u 17:58

Bionic
Reading

Glumica i uspješna poslovna žena Jessica Alba proslavila je 36. rođendan velikom tematskom zabavom, a domaćica i gosti pojavili su se u glamuroznim izdanjima, očito inspiriranim disco groznicom

Majka dviju djevojčica sve se rjeđe pojavljuje na kino platnima, ali je zato u kratkom roku izgradila poslovno carstvo vrijedno preko milijardu dolara, smatraju je modnom ikonom i beauty guruom, a svoje savjete o zdravom načinu života i ljepoti svakodnevno dijeli s milijunima sljedbenika na društvenim mrežama.

Poznata je po istančanom modnom stilu, zbog čega se redovito nalazi među najbolje odjevenim ženama na svijetu, pogotovo kad je street style moda u pitanju. Alba njeguje jednostavan, casual stil, bez previše modnih dodataka, a baš zbog toga njezin otkačeni rođendanski stajling upada u oči jer tako nešto lijepa brineta zasigurno nikad ne bi odjenula za normalan izlazak.

Nedavno je otkrila koji bi beauty savjet dala mlađoj sebi: 'Ne trebaš uvijek imati lice puno šminke. Zapravo sam nosila previše šminke kad sam bila tinejdžerica. Nisam znala sve dok nisam bila u 20-ima da postoji i no makeup.' Alba je priznala i da ne žali ni za čime, no da definitivno nikad više kosu ne bi obojila u plavo.

  • +6
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nebrojeno puta isticala je da nikad ne voli otkrivati previše ni naglašavati svoje adute pa je provokativno i pomalo divlje rođendansko izdanje pravo iznenađenje.

Otkačeni look zahvaljujući dekoltiranom kombinezonu bez naramenica pokazao je možda malo više nego što je namjeravala, a stajling je upotpunila prozirnim točkastim bolerom i čipkastim rukavicama bez prstiju te neizostavnim mrežastim čarapama i lakiranim štiklama. Da bi dojam bio potpun, tu su bile naglašena šminka i glamurozna frizura u maniri prave disco zvijezde. Modno se uskladio i suprug Cash Warren koji je za ovu prigodu nabacio odvažno odijelo s leopard printom posuto šljokicama, a stajling upotpunio šeširom i tankim šalom.

Warren je lijepoj supruzi na svom profilu na Instagramu uputio i romantičnu rođendansku čestitku, napisavši, između ostaloga: 'Riječi ne mogu opisati koliko te volim. Hvala ti što si mi pružila životna iskustva koja se ne mogu riječima opisati.'