MODNI NOVITETI

Provjerili smo što je novog u Zari i izdvojili nekoliko neodoljivih komada koji će privući vašu pažnju

02.11.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Svaka dva tjedna na Zarine police pristižu nove modne poslastice koje baš nikada ne razočaraju. Možda je baš zato španjolski high street brend toliko popularan u svijetu, obzirom da trendseterice na jednom mjestu mogu pronaći obilje trendi komada po pristupačnim cijenama. Ovog puta za vas smo izdvojili najupečatljivije Zarine komade koje su tek stigli u prodaju

Moda nikada ne miruje, pa su tako u trgovine već počele pristizati prve zimske kolekcije. Među high street brendovima koji su prvi na police pospremili komade za nadolazeću zimu 2020. spada i Zara.

Španjolski high street div svake sezone iznova ispoštuje trendovske smjernice vodećih modnih vizionara, a da je i ovog puta u obzir uzeo nadolazeće trendove predstavljene na tjednima mode dokazao je u svojoj najnovijoj kolekciji.

Jesenska kolekcija vrvi trendi komadima od pletiva i kože koje modni stručnjaci izdvajaju kao apsolutni 'must have' sezone. Ljubiteljice bezvremenske klasike uživat će u novoj kolekciji koja je prepuna crnih komada odjeće koje je moguće kombinirati na sto i jedan način, a dobar kontrast minimalizmu koji dominira ove sezone dat će Zarin statement nakit koji je sve samo ne dosadan.

  • +22
Noviteti iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije