BANDERAS I GRIFFITH

Proveli su zajedno 18 godina, ali dalje nije išlo

11.06.2014 u 09:00

Bionic
Reading

Imali su uspona i padova, ali uvijek su se digli s dna. Ovoga puta, čini se, dalje ne ide. Slavni glumački par Antonio Banderas i Melanie Griffith potvrdili su odluku da se razvode nakon gotovo dva desetljeća zajedničkog života

Na dodjeli Oscara 1989. upoznali su se Melanie Griffith i Antonio Banderas. On je stigao u društvu Pedra Almodovara, a i sam je svojedobno priznao da nije znao tko je ona. 'Nisam znao tko je ona jer je nikad prije nisam vidio. Upitao sam Pedra - tko je ta prekrasna žena? Zaista je bila neodoljiva i sjećam se tog trenutka kao da je bio jučer', rekao je. Ona je tada bila nominirana u kategoriji najbolje ženske glumice za ulogu u filmu 'Zaposlena djevojka'. Prošlo je čak šest godina do njihovog ponovnog susreta, kad su se zaljubili na setu filma 'Two Much'.

Ubrzo su se vjenčali i dobili kćer Stellu, a njihova je ljubav često bila na kušnji. Ovisnost Melanie Griffith o tabletama poremetila je obiteljsku situaciju, a njezin suprug nije se slagao ni s njezinim pretjeranim plastičnim operacijama. On je također stvarao pomutnju u odnosima zbog navodnih švrljanja s ljepšim spolom. Više su se puta susretali s problemima i uspješno ih rješavali. 'Ključ je u poklanjanju pažnje malim stvarima, detaljima… Važno je i neprestano iznova otkrivati svoga partnera ili partnericu. Također, morate znati da postoji rješenje za svaki problem', otkrio je zgodni glumac tajnu svoga sretnog braka. No čini se da su nakon 18 godina zajedničkog života ipak odlučili krenuti dalje svatko svojim putem.


'Zajedno smo, s ljubavlju i prijateljski, odlučili okončati naš brak koji je trajao gotovo 20 godina, a i dalje poštujemo jedno drugo, naše obitelji, prijatelje i prekrasno vrijeme koje smo proveli zajedno', stoji u zajedničkoj izjavi para.

Unatoč razvodu, njihov odnos mogao bi poslužiti brojnim slavnim facama, bilo da je riječ o braku, bilo civiliziranom razvodu. I sam Banderas priznao je kako je bilo dosta ljudi koji su im govorili da neće izdržati ni šest mjeseci. 'Volimo se i obitelj nam je na prvom mjestu', često je izjavljivao šarmantni glumac.

Ipak, nepremostive razlike razdvojile su ih kao supružnike, no unatoč tome zauvijek su spojeni kao roditelji 17-godišnje Stelle i veliki prijatelji.