IXO+IXOLINO

Pronašli smo idealan božićni poklon za vašu jaču polovicu

04.12.2017 u 11:24

Bionic
Reading

Otkrijte Boschev akumulatorski izvijač IXO + IXOLINO! U paketu donosimo litij-ionski akumulator i Power Light za velike, kao i igračku IXOLINO za najmlađe

IXO u setu s igračkom IXOLINO idealan je poklon za ambiciozne mlade 'uradi sam' majstore.

Malen i ergonomski oblikovan aku izvijač obogaćen je igračkom IXOLINO - izvijačem pomoću kojeg i vaš podmladak može isprobati svoje kreativne sposobnosti. Zajednički rad postaje na taj način prava razonoda za cijelu obitelj. Djeca se pri tome imaju priliku upoznati s čarima kućne radinosti, a veliki kućni majstori, zahvaljujući litij-ionskom akumulatoru, uvijek su spremni za akciju.

Maleni aku izvijač  IXO zahvaljujući svojem ergonomskom dizajnu i kompaktnom obliku posebno je pogodan za rukovanje. Intuitivan rad mu također omogućuje integrirani prekidač lijevo-desno, kao i indikator napunjenosti baterije. Za bolje držanje u ruci i optimalnu kontrolu alata brine se meka obloga ručke. Sa 3,6 v / 1,5 Ah akumulatorom s litij-ionskom tehnologijom, bez efekta memorije i bez samopražnjenja, vaš je IXO uvijek spreman za rad. Set IXO upotpunjen je igračkom IXOLINO, kojom se vaša djeca mogu bezopasno igrati.

Zajedničke 'uradi sam' aktivnosti donose toliko veselja: aku izvijač IXO idealan je dodatak za svako kućanstvo – a sa setom i dodatkom igračke IXOLINO pogodan je za velike i male majstore, čime ujedno veliki majstori postaju uzor onima malima. IXO se koristi u različitim materijalima i s različitim vijcima promjera do 5 mm – i to na najnepristupačnijim mjestima.

Na jednostavan i brz način uspijevate sklopiti novi ormar za odjeću ili novu komodu, a brojne dodatne mogućnosti pružaju i adapteri iz palete IXO Collection. Njima se proširuje područje djelovanja izvijača IXO, koji na taj način postaje pravi svestrani pomoćnik u vašem kućanstvu.

Dame, razveselite svoje majstore ovim cool poklonom koji možete pronaći ovdje.