MODNI MARATON

Promijenila sedam outfita u samo 24 sata i sve oborila s nogu

21.06.2016 u 18:58

  • +7

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Popularni model, Gigi Hadid koja se nedavno našla u ulozi voditeljice glazbenih nagrada iste je večeri i sama pokupila nagradu za najviše odjeće u jednoj večeri

I prije slijetanja u kanadski Toronto, Gigi Hadid ništa nije prepustila slučaju po pitanju kombinacija koje teško ostaju neprimijećene.

Poput prave zvijezde, ušetala je u zrakoplovnu luku u kompletno prozirnoj haljini u plavoj boji upečatljiva printa koju je kombinirala s motorističkom jaknom jednake nijanse i crnim gležnjačama Stuart Weitzmanizgledom moderne sirene.

Drugo pojavljivanje ova it djevojka današnjice obavila je na crvenom tepihu dodjele nagrada pojavivši se u monokromatskoj kombinaciji crvenog odijela brenda Mugler koje je upotpunila dijamantnomogrlicom i dugom spuštenom pletenicom.

Nekoliko minuta nakon modnog dominiranja crvenim tepihom, Gigi se našla u ulozi voditeljice - otvorila je dodjelu u kreaciji Elisabete Franchi, bijelom dugom kaputu ukrašenom zlatnim vezom i uskom modelu hlača, a tu je kombinaciju ubrzo zamijenila grafičkim steznim odijelom s potpisom Uela Camila kojim je naglasila poprsje i manekensku liniju.

Na kraju ceremonije dodjele nagrada pojavila se u svjetlucavoj haljinici Alexandrea Vauthiera i cipelama prozirne blok-pete i frizurom spuštena repa, da bi nedugo zatim na pozornicu izašla u kratkom crnom kombinezonu s prorezima na bedrima kombiniravši ga s crnim čizmama iznad koljena otvorenih prstiju.

Nakon duge noći vođenja dodjele glazbenih nagrada, uputila se na aerodrom odjevena kao za defiliranje modnom pistom, a ne let, u kombinaciji bijele uske haljine, sunčanih naočala Karen Walker, jakne s postavljenim krznom i gležnjača Stuart Weitzman

Za boravka u Torontu Gigi je u potpunosti nadmašila samu sebe noseći mnoge trendovske kombinacije kojima je potvrdila status modnog uzora brojnih djevojaka.