SOPHIA BUSH I GRANT HUGHES

Promijenila je čak tri vjenčanice: Vjenčanje lijepe glumice krije prekrasnu priču

19.07.2022 u 23:25

Bionic
Reading

Holivudska glumica Sophia Bush i Grant Hughes vjenčali su se u Tulsi, a lijepa je brineta koja je promijenila tri senzacionalne haljine, željela nositi vjenčanicu s potpisom Monique Lhuillier

Svaki su detalj vjenčanja pomno osmislili, a učinili su ga aktivističkim događajem.

Glumica i producentica Sophia Bush, najpoznatija je po ulozi Brooke Davis u teen seriji One Tree Hill i Grant Hughes, poduzetnik i investitor u nekretnine, upoznali su se na novogodišnjem putovanju u Nikaragvu prije gotovo 10 godina. 'Postali smo vrlo bliski prijatelji, ali smo se viđali samo nekoliko puta godišnje jer smo oboje stalno putovali zbog posla', objašnjava Sophia Bush.

  • +6
Sophia Bush Izvor: Profimedia / Autor: Stefani Reynolds / AFP / Profimedia

No na početku pandemije njih su dvoje počeli razmjenjivati ​​knjige, članke i filantropske inicijative. To je dovelo do dugih FaceTime druženja i, u konačnici, veze.

Zaručili su se u kolovozu 2021. na jezeru Como u Italiji. Na njihovo iznenađenje, priču o njihovim zarukama prenijeli su mediji diljem svijeta. 'Sreća je očito velika vijest', kaže Sophia Bush dodajući da je shvatila da ako su takve vijesti mogle toliko daleko otići što bi tek vijest o vjenčanju moglo donijeti.

Za mjesto vjenčanja odabrali su Tulsu, Oklahoma, kako bi predstavili vođe kulturnog centra Greenwood s kojima surađuju, ali i kulturnu renesansu koja se tamo događa, grad tehnologije, filantropije, umjetnosti, borbe za građanska prava...

'Razmišljajući o svrsi našeg braka, željeli smo da naša zajednica da svoj doprinos zajednici koju volimo i koja zaslužuje našu pozornost', rekla je Sophia.

'Od trenutka kada smo se zaručili, znala sam da želim da moja haljina bude kreacija Monique Lhuillier', rekla je.

Vjenčanje je održano u subotu, 11. lipnja 2022. u Muzeju umjetnosti Philbrook.

'Vidjela sam fotografiju haljinu Monique Lhuillier snimljenu na jezeru Como i željela sam stvoriti njezinu prilagođenu verziju, s onime što sam oduvijek smatrala dijelom naše baštine: cvijeće iz Kalifornije, Oklahome i Italije', objasnila je.

Sophia je osobno kontaktirala dizajnericu Monique Lhuillier koja je rekla da je to izvedivo. Stvorili su zanimljivu paletu boja s Oklahoma ružama, tamnonarančastim kalifornijskim makom, toplo zelenim i tamnim talijanskim maslima, te su dodali su i detalje u vidu pčela i stavili ih među cvijeće.

Kako bi se zadržali na cvjetnoj temi, Sophia i njezin stilist Kevin Michael Ericson odabrali su cvjetne dijamantne naušnice od Briony Raymond New York. Što se tiče nakita, mladenka je nosila samo te naušnice i zaručnički prsten. 'Haljini nije trebalo ništa drugo. Izgled smo završili parom Monique Lhuillier štikla u savršenoj nijansi blijedoružičaste i boje breskve', rekla je.

  • +16
Kratke vjenčanice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Matthew Collins stilizirao je poznatu glumicu, kreiravši jednostavnu, klasičnu punđu, a vizažist Afton Williams pobrinuo se za make up mladenke, prozračan i nježan. Dugogodišnja prijateljica, Jessica McCormack, kreirala je vjenčano prstenje za vjenčanje para.

Druga haljina koju je Sophia nosila bila je predivna kreacija Emilije Wickstead. 'Ona je bila jedan od mojih omiljenih dizajnerica već dugo vremena, a njezinu sam haljinu nosila i na Večeri dopisnika u Bijeloj kući', kaže Sophia koja je tu lijepu haljinu uparila sa štiklama Jimmyja Chooa.

Sophia se na kraju presvukla se u mini haljinu Cristine Ottaviano. 'Stavila sam još jedan par vintage Briony Raymond dijamantnih naušnica, a kosu smo ukrasili baršunastom vrpcom. Bila sam vrlo glamurozna u country-western stilu', smije se glumica.