NEMA TKO NIJE STIGAO

Zvijezde opsjele Jadran: Severina srela slavnog repera Puff Diddyja na Korčuli

19.07.2022 u 19:03

Bionic
Reading

Nakon što je obitelj Beckham napustila Hrvatsku te su se uputili u susjednu Italiju, među slavnima koji nisu propustili upoznati ljepote naše zemlje je i reper Puff Diddy, nekad poznat i kao P. Diddy ili Puff Daddy, odnosno Sean Love Combs

Slavni reper koji je svojedobno bio i u vezi s Jennifer Lopez, nije promaknuo ni Severini koja je na svojem Instagram profilu objavila

Severina ovih dana odmara na Korčuli s prijateljicama Sonjom Dvornik, Marijanom Marinović i Vedranom Vasić, a posve slučajno našla se u istom restoranu kao i holivudski glumci Matthew McConaughey i Woody Harrelson koji ovo ljeto uživaju na hrvatskoj obali. S njima je bio i poznati reper koji se sad odaziva na ime Sean Love Combs.

Severina je objavila na svom Instagram Storyju kratku snimku na kojoj se vidi i Sean Combs, Puff Diddy, P. Diddy ili Puff Daddy kako je nekad glasilo njegovo umjetničko ime.

  • +21
Američke zvijezde nakon Splita uživaju na Korčuli Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, osim američkog repera, još jedan holivudski glumac uočen je u Dubrovniku, a riječ je o američkoj zvijezdi Azizu Ansariju poznatom po ulogama u Netflixovoj seriji 'Master of None Presents: Moments in Love', te filmovima 'Get Him to the Greek', '30 Minutes or Less' ili 'This Is the End', spomenimo neke. 

On je u društvu McConaugheyja, Harrelsona, Chrisa Rock, Sache Barona Cohena i Guyja Harleyja Osearyja uživao u delicijama restorana Gverović-Orsan u Zatonu, kako je objavio dubrovackidnevnik.net.hr.

Severina je na svom Instagram profilu objavila i kako su se djeca, među kojima i njezin sin Aleksandar obradovali susretu i zajedničkom fotografiranju s poznatim glumcima na Korčuli, a njezin sin dobio i autogram od Woodyja Harrelsona.

'Bože, kakva srića dici. Vidili su Chris Rocka i Woody Harrelsona, barbu iz Venoma... Moje prijateljice su vidile Matthew McConaugheya i Puff Diddya. 😂 Ja sam TeamMatthew, a vi? Pardon, možda sam ipak malo više TeamWoodyHarrelson', poručila je Severina pored fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.