FASHION GURU:

Promašena haljina i masna frizura Natali Dizdar

22.11.2016 u 10:41

Natali Dizdar

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

Bionic
Reading

Uzvanike iz poslovnog i političkog svijeta na dodjeli nagrada Gospodarstvenik i gospodarski događaj 2016. zabavljala je Natali Dizdar. No uvijek decentna pjevačica ovoga puta iznenadila je neobičnim stajlingom kojim se pozabavio naš modni kritičar. Fashion Guru je zaključio da je to izdanje primjerenije skupu turbo folk glazbe nego poslovno-političkom događanju, a promašenom stajlingu nije nažalost pomogla ni loša frizura naše nadarene pjevačice

Poučena primjerima naših političara u Saboru, koji ne poznaju situaciju u kojoj se nalaze, Natali Dizdar odlučila se odijevati tako da bude u suprotnosti od onoga što je dobro, znači - loše.

Tako je naša pjevačica čije pjesme obožavam, da ne bi bilo zabune, na poslovno-političko događanje došla odjevena kao da ide na neki skup turbo folk glazbe.

Vjerujem da bi uzvanici na dodjeli ovih nagrada bili jednako oduševljeni i da im je možda zapjevala Lepa Brena, ali Natali je promašenom bandage haljinom i ne baš idealnom ili, da budem precizniji, pomalo i masnom frizurom savršeno dočarala tu atmosferu.