ISPLATI SE INVESTIRATI U NJIH

Proljetni 'must have': Pet ključnih trendova koji će obilježiti nadolazeće mjesece

06.03.2019 u 20:43

Bionic
Reading

Ako pripadate onoj skupini žena koje u svom ormaru vole čuvati redom najaktualnije trendi komade, bez obzira potrošite li na njih stotinjak ili nekoliko tisuća kuna, onda će vas ovaj članak posebno zanimati. Sigurno ste već dobro upućeni u nadolazeće trendove, no ovih pet zasigurno će obilježiti proljetne mjesece, stoga pomno pratite u što se ove sezone isplatiti investirati

1. Bež komadi od glave do pete

View this post on Instagram

Ladylike 👌🏼| @namelazz

A post shared by Nordic Style Report (@nordicstylereport) on

Iako je bež boja oduvijek slovila kao pomalo dosadnjikava, činjenica je da njome ne možete pogriješiti, pogotovo kada je nosite od glave do pete. Zvuči još bezveznije? E, pa počnite se lagano privikavati na bež outfite, jer upravo je ovaj trend jedan od vodećih u mjesecima koji slijede.

2. 'Radni' kombinezon

View this post on Instagram

🥚

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

Kombinezone volimo zato što su jednostavni za kombiniranje. Jednostavno navučete kombinezon, uskočite u omiljene proljetne cipele, a stajling začinite chic maramom oko vrata i retro sunčanim naočalama i voila! - spremni ste za grad.

3. Slip suknje

Ako trebamo izdvojiti jedan odjevni komad koji proteklih mjeseci dominira na Instagram profilima vodećih modnih blogerica i fashionistica, onda su to slip suknje od satena popularnog midi kroja. U ovaj odjevni komad zasigurno se isplati uložiti novac, jer vjerujte nam na riječ kad vam kažemo da će ove suknje biti 'must have' proljeća.

4. Romantične bluze u kombinaciji s trapericama

Romantične retro bluze inspirirane nekim prošlim vremenima u kombinaciji s trapericama ove sezone će preplaviti gradske ulice. Neizmjerno im se radujemo jer odlično prolaze kao i kombinacija za kavu i za na posao.

5. Sandale s tankim remenčićima

View this post on Instagram

Gifted by @hirshleifers Caught in the middle👝

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Iako još uvijek nije dovoljno toplo za sandale, zaljubljenice u modu već su bacile oko na sandale, a kao najpoželjniji model sezone nametnule su se sandale s tankom potpeticom i jako tankim remenčićima, kakve su se nosile prije skoro dvadesetak godina. Ako vam se dopadaju ove sandale, požurite ih nabaviti, jer s polica trgovina nestaju brzinom munje.

  • +128
Cipele idealne za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije