NOVO IZ L'OCCITANEA

Proizvodi na bazi karite maslaca i meda

15.01.2013 u 11:16

Bionic
Reading

Novi proizvodi iz L 'OCCITANEA u ograničenom izdanju na bazi karite maslaca i meda, pružaju istinsku njegu ispunjenu ljubavlju i nježnošću

Karite maslac je dragocjeni prirodni sastojak koji pruža intenzivnu njegu i zaštitu od agresivnog djelovanja vanjskih čimbenika, čineći je pritom iznimno mekom, dok med  mekša, ublažuje te umiruje i najosjetljiviju kožu. Za kožu baršunasto meku poput svile, učinkovito zaštićenu i slasno mirisnu poput meda.

Rakošna krema za tijelo, nova njegujuća poslastica iz L'OCCITANEA podsjeća na slastan čokoladni mousse ujedinjen sa slatkim tučenim vrhnjem koje smo obožavali kao djeca. Lagana poput zraka, nevjerovatno glatka na dodir i svilenkasto meka, ova krema svojim nježnim dodirom svakodnevno njeguje kožu vaših ruku te je uvijek iznova obavija toplim mirisom meda.

Pjenušavi gel lagane, tekuće teksture, sjaji poput dragocjenog zlata. L'OCCITANE je razvio pravi 'med za tuširanje' koji svakodnevno čisti kožu nježnim dodirima omakšavajućeg karite maslaca i ublažujućeg meda.

L 'OCCITANE je njegujuću formulu kultne  kreme za ruke s čak 20 % karite maslaca obogatio ekstraktima meda, badema i kokosovim uljem. Za trenutno opuštene, meke ipotpuno njegovane ruke.

Karite maslac u praktičnom pakiranju idealan je za njegu i zaštitu usana i isušenih područja kože.

226600,224374,224747,219657