Nature Box Beauty

Proizvodi kojima sam se zaklela na vjernost

05.09.2018 u 16:04

Bionic
Reading

Prirodni proizvodi bez štetnih sastojaka, dugotrajan miris, prihvatljiva cijena, cool dizajn i osviješten brend – to je ono što želim

A moja želja ima i ime – Nature Box - savršen primjer brenda za sve one koji vole prirodno, vole svoju kožu i kosu i planet na kojem borave.

Nature Box je jedan od onih rijetkih brendova današnjice koji posjeduje svijest o budućnosti. Sa zelenom misijom održivosti i zadatkom širenja pozitive, s dobro nam poznatim biljkama s gotovo čarobnim učincima, osvanuo je brend prirodne priče i vizije. Svojim u potpunosti prirodnim sastojcima i holističkim pristupom ljepoti osvojio me i ja sam mu se zaklela na vjernost.

Proizvodi sadrže hladno prešana ulja koja zadržavaju esencijalne hranjive tvari iz sjemenki voća i orašastih plodova, a pritom nisu ni rafinirana ni prerađena. Da, hladno prešana ulja su posebna jer su prirodne boje i mirisa sa svim hranjivim tvarima, vitaminima, zdravim masnim kiselinama i antioksidantima. Zato već kod prvog korištenja nije bilo masnog sloja kreme na mojoj koži, samo osjećaj mekoće koji me razveselio.

Vidjevši da ne sadrže parbene, sulfate, umjetna bojila niti silikone, i da su prikladna za vegane - ljubav je zapečaćena.

Marelica, badem, makadamija

Simpatičnoj šarenoj ambalaži nisam odolila već prvi put kad sam ih ugledala pa sam krenula isprobati novi brend koji je ispunio sve moje želje.

Birala sam između zelenog super-junaka avokada, najboljeg odabira ako želiš obnovljenu i nahranjenu kosu i kožu, narančaste marelice za sjajnu, meku kosu i glatku njegovanu kože,rozog badema za bujnu kosu i osjetljivu kožu ili plavog kokosa koji je za hidratiziranu kosu i kožu.

Uz nagon da ih sve stavim u kolica i odnesem doma i tepam im kako su lijepi i pametni, odabir se sam nametnuo - žuti Nature Box sa 100% hladno prešanim uljem makadamije za kraljevski meku kožu i blistave kovrče.

Mekoća svugdje. Moja koža je bila nahranjena i svilena, a kosa predivna. Da, tepala sam makadamiji i Nature Boxu jer sam tada potpuno razumjela njihov koncept da ljepota izvana dolazi s ljepotom iznutra, jer kao i u svemu potrebna je ravnoteža.

Svakim korištenjem moja kosa bila sjajnija a koža zahvalnija.

Najbolje iz prirode za 100% ljepotu može se od sad koristiti bez bremena brige o stanju planeta i budućnosti.

A reciklaža? Nature Box je mislio i na to – kratko i jasno, reciklirana plastika gdje god može - njihova ambalaža sadrži čak 25% reciklirane plastike.

Volim prirodu, ravnotežu i naravno sebe, a od sad i Nature Box.

Namaste.