RASKOŠNA VILA S BAZENOM

Prodaje se za 27 milijuna kuna: Zavirite u luksuzni dom slavnog Spidermana u koji bismo uselili bez razmišljanja

29.09.2020 u 18:20

Bionic
Reading

Zvijezda filmske trilogije o Spidermanu, Tobey Maguire, zasitio se svoje vile u zapadnom Hollywoodu koju je kupio prije dvije i pol godine. Raskošna nekretnina stavljena je nedavno u prodaju za 27 milijuna kuna, a kada vidite unutrašnjost vile, ostat ćete bez riječi

Holivudski glumac Tobey Maguire luksuznu vilu kupio je po cijeni nešto manjoj od 22 milijuna kuna, a ukoliko ubrzo nađe novog vlasnika, mogao bi zaraditi 5 milijuna kuna. Luksuzna vila s bazenom ima tri spavaće sobe i četiri kupaonice, a ukupna površina unutrašnjeg prostora iznosi 300 kvadratnih metara.

Moderan namještaj, čiste linije i prirodni materijali, prvenstveno drvo, sastavni su dio interijera Maquireove vile u zapadnom Hollywoodu s prostranim vrtom, uređenim u mediteranskom stilu. U prednjem dijelu vrta zasađene su visoke masline, dok se u stražnjem dijelu nalazi bazen, okružen visokom živicom koja pruža potpunu privatnost.

U prizemlju se nalaze osnovne prostorije za druženje poput dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, dok se na katu nalaze spavaće sobe, igraonica, ured i izlaz na veliku terasu koja gleda na bazen.

  • +14
Dom Tobeyja Maguirea Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia