ZA LJUBITELJE PEDESET NIJANSI SIVE

Pročitajte ulomak iz knjige 'Divna propast'

12.03.2013 u 08:51

Bionic
Reading

Brucošica Abby Abernathy dobra je djevojka. Ne pije, ne psuje, pristojno se odijeva. Abby vjeruje da je pobjegla od svoje mračne prošlosti, no kad stigne na koledž sa svojom najboljom prijeteljicom Americom, uviđa da novi početak nije tako jednostavan

Travis Maddox, zgodan, tetoviran i seksi, upravo je netko koga Abby u svojem novom životu mora, i želi – izbjeći. Travis je noću borac koji zarađuje novac u krvavim tučnjavama, a danju je najveći zavodnik kojeg koledž pamti. Abby, imuna na njegov šarm, za Travisa je izazov. No, kad je jednostavnom okladom namami da provede s njim mjesec dana u njegovu stanu, situacija se počinje komplicirati. Travis i ne sluti kako je konačno sreo nekoga tko mu je ravan. Travis i ne sluti kako je konačno sreo nekoga tko mu je ravan. I da je ovo početak jedne opsesivne, žestoke veze koje će ih oboje odvesti na mjesta koja nisu mogli ni zamisliti.

Kratki je to sadržaj nove hit knjige 'Divna propast' autorice Jamie McGuire koju od početka ožujka možete pronaći u svim knjižarama u izdanju Profila. Riječ je o knjizi koja će zasigurno naći svoje poklonike među obožavateljima hit trilogije 'Pedeset nijansi sive'

Donosimo vam ulomak iz knjige 'Divna propast'

Travis je zapalio cigaretu i naručio još dva piva, a plavuša je grickala svoju napućenu, ružem premazanu usnu i smijala se. Konobar je otvorio pivo i dodao boce Travisu. Plavuša je dohvatila jedno, ali joj ga je Travis uzeo iz ruke.

‘Hej, pa nije to tvoje’, rekao joj je i pružio mi bocu. Iako sam prvo imala poriv baciti to pivo u smeće, djevojka je djelovala toliko uvrijeđeno da sam se samo nasmiješila i uzela piće. Ljutito je otišla. Meni je to i dalje bilo smiješno, no Travis se trudio ne primjećivati.

‘Baš bih ja kupio piće nekoj curi sa šanka. Taman posla’, rekao je, odmahujući glavom. Držala sam svoje pivo, a on mi se nasmiješio.

‘Ti si drugačija.’
Kucnuli smo se bocama.
‘Za jedinu djevojku s kojom frajer bez ikakvih kriterija ne želi spavati’, rekla sam i otpila gutljaj.
‘Čekaj, ti to ozbiljno?’ pitao je i izvukao mi bocu iz usta.

Kako nisam ništa rekla, približio mi se licem. ‘Kao prvo i osnovno… imam kriterije. Nikad nisam bio s ružnom ženom. Nikad.

Kao drugo, želio sam spavati s tobom. Razmišljao sam o tome da te bacim na svoj kauč na pedeset različitih načina, ali nisam to napravio jer te tako više ne doživljavam. Nije da mi nisi privlačna,
samo mislim da si bolja od toga.’

Nisam mogla sakriti zadovoljstvo. ‘Misliš da sam predobra za tebe?’ Narugao se mojem pitanju. ‘Gle. Ne znam ni jednog tipa koji bi bio dovoljno dobar za tebe.’

S mojeg lica nestala je sva samodopadnost i zamijenio ju je zahvalan osmijeh. ‘Hvala ti, Trav’, rekla sam i vratila svoju praznu bocu na šank.

Hit roman autorice Jamie McGuire 'Divna propast' možete pronaći u knjižarama po cijeni od 99 kuna. Ponudu pogledajte ovdje.