POSTAO POMIRLJIV

Problematični glumac nakon žestokih uvreda mijenja taktiku

16.01.2014 u 13:24

Bionic
Reading

Posljednjih je nekoliko mjeseci bio u žestokom ratu sa svoje dvije bivše supruge, no čini se da će se Charlie Sheen smiriti. Iako je nedavno izvrijeđao Denise Richards javno je nazvavši svinjom, sada šalje miroljubive poruke

Nakon što je konstantno vrijeđao Denise Richards jer mu navodno ne dopušta da vidi kćeri, Sam (9) i Lolu (7), Charlie Sheen je na Twitteru objavio poziv na primirje.


I njegova druga bivša, Brooke Mueller, navodno mu je ovog tjedna dopustila da provede vrijeme sa svojim četverogodišnjim blizancima Bobom i Maxom, koje nije vidio još od prije Božića.

Charlie je na Twiteru napisao Denise poruku: 'Hej D! Primirje? Volim Sami i Lolu previše da bi se moja strast za pravim roditeljstvom mogla pokvariti. Želim pokazati naše srce i dušu u ljubavi za njih.'


Tu je poruku objavio samo dan nakon što ju je izvrijeđao napisavši da je svinja. U neugodnoj je poruci pisalo: 'Hej, Denise, ja sam vlasnik farme, a ti si samo jedna svinja u boksu punom žuči i blata po kojem tvoji papci gaze. Oink!' Također je objavio sliku svinjske noge i posvetio ju 'medijskim kurvama'.

Ipak, Charlie je imao puno ljubaznije riječi za Brooke kojoj je zahvalio što je dopustila da sa svojom djevojkom, porno zvijezdom Brett Rossi, provede dva sata u društvu sinova Boba i Maxa.

'Brooke je dopustila da Bob i Max provedu kod Charlieja dva sata. Upoznao je dečke s Brett i jako je impresioniran njezinim majčinskim ponašanjem', kaže izvor za RadarOnline. 'Brooke nije bila prisutna, jer Charlie ima zabranu pristupa njoj.'

Charlie se navodno trudi iseliti Denise iz kuće u Mulhollandu čiji je vlasnik, jer živi u istom bloku s Rossi koja se u glumčevu kuću preselila samo mjesec dana nakon upoznavanja.

'Ona se žali da mora prolaziti pored kuće u kojoj živi Denise, a to joj se jednostavno ne sviđa', kazao je izvor za Radar.

Rossi je navodno ljubomorna na Charliejeve bivše supruge i želi da se Denise Richards odseli iz tog susjedstva. Sheen je ranije bio u dobrim odnosima s Richards koja je u jednom navratu privremeno preuzela skrb nad njegovim sinovima Bobom i Maxom kad se njihova majka zbog zloupotrebe droga nije mogla brinuti se za njih.