Odvlaživač zraka Theo

Problem s vlagom u domu je lako rješiv, evo i kako..

16.10.2019 u 08:13

Bionic
Reading

Svi jako dobro znamo koliko je vlaga štetna po naše zdravlje. No u moru informacija vezanih za štetne učinke koje ima na nas, vrlo često ni sami nismo sigurni kako ćemo je se riješiti

Vlaga ima zdravstvene, ekonomske ali i estetske posljedice na naš svakodnevni život. Ona je prvenstveno štetna za djecu, alergičare i osobe oslabljenog imuniteta. Osim što su nam skuplji troškovi grijanja i što šteti našoj nekretnini, ona nam stvara ružan izgled na zidovima, dok u ekstremnijim situacijama stvara i neugodan miris. Svi se možemo složiti s tim da u takvim uvjetima ne želimo živjeti, ali opet uvijek nekako pomislimo kako je naš prostor ipak po tom pitanju ok, ali pravo pitanje je do kada?

Theo

Najnovija istraživanja o zdravlju jednoglasno tvrde da je optimalna vlaga u kućanstvu oko 40-60% , te čak i kod 60% nerijetko dolazi do kondenzacije i razvoja plijesni po zidovima.

Odvlaživači zraka priznatog švicarskog brenda Stadler Form rade sve za optimalnu kvalitetu zraka u Vašem domu. Jednostavna elegancija u kombinaciji s vrhunskim performansama čini odvlaživač zraka Theo jedinstvenim. Theo voli vlažne prostorije, učinkovito uklanjajući suvišnu vlagu iz zraka. Integrirani higrostat znači da se željena vlaga može postaviti na 40%, 50% ili 60%. Alternativno,Theo može stalno raditi. Njegova je neovisnost također impresivna; timer se može programirati s radnim vremenom od 1 do 7 sati.

Snaga odvlaživanja je 10 l za dan - idealno za prostorije površine do 40 m² / 100 m3. Jednostavna kontrola podešavanjem ciljane vlažnosti zraka, programabilan timer i spremnik za vodu objema 2,1 l.

Kada se vremensko razdoblje završi ili se spremnik za vodu napuni, Theo se automatski isključuje. Ako Theo dulje vrijeme ostaje sam kod kuće, drenaža je jednostavna zahvaljujući isporučenom crijevu. A ako želite Theo premjestiti iz jedne prostorije u drugu, njegova praktična ručka olakšava podizanje čak samo jednom rukom.

Theo osim što nam donosi zdravstvene I ekonomske predanosti on je jako elegantnog dizajna te se uklapa u svim prostorijama kao moderna dekoracija.

Stadler Form je švicarska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka. Proizvodi Stadler Form karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom i inovativnom tehnologijom. Više od petnaest nacionalnih I međunarodnih nagrada potvrđuje (RedDot design award, German design award, Allergy-friendly Quality tested – ECARF).

Odvlaživač zraka Theo je na akcijskoj cijeni od 1699 kn od 14.10.2019 do 31.12.2019, ili do isteka zalihe. Theo se može nabaviti u EMMEZETA, Elipso, Svijet Medija, eKupi, Harvey Norman, Stadler Form Hrvatska internet trgovina.

Saznajte više o THEO na ovom linku.