Odvlaživač zraka Theo

Problem s vlagom u domu je lako rješiv, evo i kako..

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Svi jako dobro znamo koliko je vlaga štetna po naše zdravlje. No u moru informacija vezanih za štetne učinke koje ima na nas, vrlo često ni sami nismo sigurni kako ćemo je se riješiti

Vlaga ima zdravstvene, ekonomske ali i estetske posljedice na naš svakodnevni život. Ona je prvenstveno štetna za djecu, alergičare i osobe oslabljenog imuniteta. Osim što su nam skuplji troškovi grijanja i što šteti našoj nekretnini, ona nam stvara ružan izgled na zidovima, dok u ekstremnijim situacijama stvara i neugodan miris. Svi se možemo složiti s tim da u takvim uvjetima ne želimo živjeti, ali opet uvijek nekako pomislimo kako je naš prostor ipak po tom pitanju ok, ali pravo pitanje je do kada?

Theo

Theo

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Theo

Najnovija istraživanja o zdravlju jednoglasno tvrde da je optimalna vlaga u kućanstvu oko 40-60% , te čak i kod 60% nerijetko dolazi do kondenzacije i razvoja plijesni po zidovima.

Odvlaživači zraka priznatog švicarskog brenda Stadler Form rade sve za optimalnu kvalitetu zraka u Vašem domu. Jednostavna elegancija u kombinaciji s vrhunskim performansama čini odvlaživač zraka Theo jedinstvenim. Theo voli vlažne prostorije, učinkovito uklanjajući suvišnu vlagu iz zraka. Integrirani higrostat znači da se željena vlaga može postaviti na 40%, 50% ili 60%. Alternativno,Theo može stalno raditi. Njegova je neovisnost također impresivna; timer se može programirati s radnim vremenom od 1 do 7 sati.

Snaga odvlaživanja je 10 l za dan - idealno za prostorije površine do 40 m² / 100 m3. Jednostavna kontrola podešavanjem ciljane vlažnosti zraka, programabilan timer i spremnik za vodu objema 2,1 l.

Theo

Theo

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kada se vremensko razdoblje završi ili se spremnik za vodu napuni, Theo se automatski isključuje. Ako Theo dulje vrijeme ostaje sam kod kuće, drenaža je jednostavna zahvaljujući isporučenom crijevu. A ako želite Theo premjestiti iz jedne prostorije u drugu, njegova praktična ručka olakšava podizanje čak samo jednom rukom.

Theo osim što nam donosi zdravstvene I ekonomske predanosti on je jako elegantnog dizajna te se uklapa u svim prostorijama kao moderna dekoracija.

Stadler Form je švicarska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka. Proizvodi Stadler Form karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom i inovativnom tehnologijom. Više od petnaest nacionalnih I međunarodnih nagrada potvrđuje (RedDot design award, German design award, Allergy-friendly Quality tested – ECARF).

Odvlaživač zraka Theo je na akcijskoj cijeni od 1699 kn od 14.10.2019 do 31.12.2019, ili do isteka zalihe. Theo se može nabaviti u EMMEZETA, Elipso, Svijet Medija, eKupi, Harvey Norman, Stadler Form Hrvatska internet trgovina.

Theo

Theo

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Saznajte više o THEO na ovom linku.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!