STAJLING BEZ GREŠKE

Pristaje svakoj figuri: Nina Badrić oduševila u laskavoj haljini s potpisom H&M-a

03.06.2023 u 17:19

Bionic
Reading

Na modnoj sceni haljine na preklop postale su bezvremenskim klasikom i simbolom elegancije, a brojne ih dame obožavaju nositi zahvaljujući laskavom efektu koji daruju figuri, pa tako i domaća glazbena diva

Sunčanu subotu Nina Badrić provodi u Puli, što je dala naslutiti novom objavom na Instagramu. Svoje vjerne pratitelje počastila je videom u kojemu pozira s jednim od najlaskavijih modela haljina na modnoj sceni.

Riječ je o haljini na preklop, ključnom komadu u ženskoj garderobi posljednjih 50 godina i modnom bestseleru belgijske dizajnerice Diane Von Furstenberg.

Lepršava verzija ovog laskavog komada za koji se odlučila Nina stiže s potpisom švedskog high street brenda H&M. U prodaji se još uvijek nalazi po cijeni od 35 eura, no tek u par konfekcijskih brojeva, što dovoljno govori o poželjnosti ove haljine kod ljubiteljica mode.

U znaku efektnog printa, haljinu na preklop s potpisom H&M-a naša glazbena diva vješto je stilizirala komadima poput sunčanih naočala avijatorica i ravnih sandala po uzoru na rimljanke.

Osim u laskavoj silueti, ključ uspjeha ovih haljina na modnoj sceni leži u njihovoj svestranosti. Kao što je čuvena belgijska dizajnerica, Diane Von Furstenberg, svojedobno izjavila, ova haljina je 'prijateljski odjevni predmet, vjerni suputnik u odlasku na posao ili na spoj', a i ove sezone uvjerljivo dominira policama trgovina.

  • +21
Haljine na preklop Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević