NEODOLJIV KOMAD

Traper suknje dugo nisu bile tako poželjne kao ove sezone

19.05.2023 u 06:45

  • +8

Traper suknje

Izvor: Profimedia / Autor: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što su obilježile hladne mjesece, suknje od trapera porastom temperatura započinju svoju vladavinu. Ovoj činjenici u prilog, uz stajlinge ljubiteljica mode diljem svijeta, dovoljno govori njihova bogata i raznovrsna ponuda na policama trgovina

Suknje od trapera su tu i nikada nisu bolje izgledale. Ove proljetne sezone dolaze u svim mogućim varijantama kad se radi o duljinama, a modne ovisnice diljem svijeta posljednjih mjeseci najviše preferiraju nositi midi i maksi verzije u maniri 90-ih.

O trenutnoj popularnosti traper suknji svjedoči i Kristen Lam, direktorica društvenih mreža modne trgovine Moda Operandi. Kako otkriva, njihovo pretraživanje povećalo se za 165 posto, što je dovelo do više od 180 posto prometa na stranici.

Brendovi, uključujući Altuzarru, Diesel, Burberry, Givenchy i Tibi, samo su neki od onih koji su se u aktualnim kolekcijama poigrali dizajnom traper suknji, a nije dugo trebalo da se s modnih pisti presele na gradske ulice zahvaljujući poznatim street style zvijezdama za vrijeme modnih mjeseci.

Od strukturiranih pencil verzija do fluidnijih modela A-kroja, s prorezima ili naborima - izbor maksi suknji od trapera nikad nije bio raznovrsniji, a poput sestrinskih traperica, lako se prilagođavaju brojnim komadima i modelima obuće.