ZA CHIC STAJLINGE

Pripremite se na vrijeme: Ove bezvremenske proljetne trendove viđat ćemo posvuda

23.03.2024 u 21:11

Bionic
Reading

Proljetni stajlinzi redovito se baziraju na slojevitom načinu odijevanja, a ako ste u posljednje vrijeme bacili oko na novitete na Instagramu, već sad je posve jasno koji će komadi biti 'in' ove sezone

Da, prijelazno je razdoblje nevjerojatno nepredvidljivo, ali ako se na vrijeme opskrbite ključnim komadima za proljeće, nećete se nikad naći u situaciji da ujutro stojite pred ogledalom i dvojite oko toga što odjenuti.

Basic komadi poput dobrog balonera, savršenih traperica koje dobro pristaju, chic oversized džempera, bijele košulje, trendi tenisica ili loaferica vječito su u trendu i nikad neće izaći iz mode, stoga ih slobodno kombinirajte i ovoga proljeća.

Usprkos aktualnim trendovima, poput obuće sa špicastim vrhom ili predimenzioniranih sakoa, ono što uvijek prolazi su modni klasici.

INES DE RAMON

Hit traperice koje nas čine vitkijima odlično stoje atraktivnoj djevojci Brada Pitta

Pogledaj galeriju

Tijekom prijelaznog razdoblja naglasak je na slojevitosti, stoga je poželjno izgraditi dobru bazu basic komada nadahnutih capsule načinom odijevanja.

Što je još bolje - postoje doista briljantne verzije ovih klasika koje odgovaraju svakoj cjenovnoj kategoriji, a svima omiljeni high street brendovi više nego drže korak s najnovijim trendovima.

Evo u koje komade treba investirati ovoga proljeća:

Baloner

Iako je proljeće prepuno sunčanih dana, svi znamo da donosi i posve neočekivan pljusak. Baloner je stoga bezvremenski komad koji se sjajno nosi s temperaturnim promjenama. Odlučite se za laganije predimenzionirane krojeve koji jednako dobro izgledaju i u kombinaciji s midi haljinom, ali i s trapericama ili majicama.

Košulja

Prikupiti dobru kolekciju košulja uvijek je odlična ideja jer su mogućnosti stiliziranja beskrajne - nosite ih slojevito preko dolčevite, ležerno ugurane u traperice ili slojevito preko majice bez rukava ili haljine... Uglavnom, dobro će vam doći tijekom svake sezone. Odaberite svijetloplavu ili bijelu varijantu jer ćete je nositi još jako dugo.

Lagano pletivo

Iako se već približavamo periodu u kojem možete skloniti džempere, još uvijek nam treba dodatni sloj za one prohladne dane. Lagano pletivo savršen je dodatak svakoj kolekciji, a dovoljno je jednostavno da se stilizira na mnogo načina.

Bijele hlače

Da, traperice su must have, ali ovoga proljeća svakako nabavite i varijante svjetlijih nijansi, uključujući bijelu, svijetlosivu i bež. Pripazite da se radi o varijantama širih nogavica i visokog struka.

Chic setovi

Chic setovi najlakši su način da izgledate dotjerano i cool, a ove sezone bogata je ponuda takvih odjevnih kombinacija u kojima se možete uputiti na posao ili u večernji izlazak. Dodajte samo sandale ili tenisice, omiljene sunčane naočale i, voila, spremni ste za osvajanje ulica.

Slip suknje

Ako još uvijek niste investirali u slip suknju, pravo je vrijeme. Ovaj chic model može se koristiti za kreiranje bezbrojnih lookova za različite scenarije. Kombinirajte ga s džemperom i balerinkama, kao Anouk, za uglađeni dnevni look ili stilizirajte s blejzerom i štiklama s remenčićima za noć. Mogućnosti su beskrajne.

Modeli Mary Jane

Slatki modeli Mary Jane i dalje dominiraju modnom scenom, a Francuskinje ih naprosto obožavaju. Izgledaju sjajno i kad ih kombinirate s traperom ili kožom te su odlična alternativa loafericama.