'ostavlja bez daha'

Cillian Murphy spreman je pokoriti i modni svijet: Postao je zaštitno lice Versacea

14.03.2024 u 09:48

Bionic
Reading

Kreativna direktorica Versacea nije skrivala oduševljenje što je upravo najbolji glumac današnjice postao njihovo zaštitno lice

Cillian Murphy osvojio je najprestižniju nagradu o kojoj svaki glumac sanja te dodjelu Oscara napustio sa zlatnim kipićem u ruci. Najbolji glumac godine prema izboru Akademije sada je ostvario još jedan znakovit doseg.

Naime, zvijezda filma 'Oppenheimer' postao je zaštitno lice luksuzne modne kuće Versace, za koju je pozirao u elegantnom odijelu usklađenom s bijelom kravatom i leptir mašnom - kombinaciji nošenoj na dodjeli Oscara.

'Oduševljena sam što se Cillian pridružuje obitelji Versace. On je doista izniman glumac i potpuno zaslužuje svoju oskarovsku pobjedu. Oduševljena sam što nam se pridružuje', objavila je kreativna direktorica ove slavne i prestižne modne kuće Donatella Versace.

Ova objava tek je najava glavne kampanje u kojoj će predstaviti luksuzne komade nove muške kolekcije Versace Icons, dizajnirane u klasičnom, bezvremenskom stilu.

'Ima magnetnu privlačnost i ostavlja bez daha ispred kamere. Uživala sam gledajući kako je udahnuo nov život Versaceu', dodala je Donatella.

  • +4
Cillian Murphy Izvor: Profimedia / Autor: Jennifer Bloc / imago stock&people / Profimedia

U skladu s kampanjom, Murphy je nosio upravo Versaceova odijela prilikom cijele sezone dodjele nagrada, a ona su za njega redom rađena po narudžbi i individualnim preferencijama.

Osvajanje nagrada, kao i ova kampanja ,praktično su preko noći Cilliana Murphyja pretvorili u najtraženijeg glumca, a njegova muževna elegancija učinila ga najpoželjnijim zaštitnim lice za gotovo svaki brend.

zagrljaji, poljupci...

Romantika na Oscarima: Ovi parovi nisu skidali ruke jedni s drugih ni na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju