NAGRADNJAČA

Pripremite dijete za polazak u školu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 07.06.2011 14:24
  • Objavljeno 31.05.2011 u 14:00
figo-uci-pisati

figo-uci-pisati

Izvor: Promo fotografije / Autor: Profil

Profilovi novi radni listovi 'Figo uči pisati' autorice Sanje Bežen pomoći će u razvoju grafomotoričkih vještina koje će osposobiti dijete za pisanje i prenošenje pisanih poruka, a namijenjeni su predškolcima od 5 do 7 godina starosti. Tportal.hr i Profil daruju Vas s radnim listićima koje će vašu djecu zabaviti i istovremeno pomoći u pravovremenoj pripremi za prvi razred osnovne škole.

Vještina pisanja počinje se razvijati već od prvih šaranja po papiru i u slobodnom dječjem crtežu. U ranoj predškolskoj dobi ta se vještina razvija od druge godine života. U razdoblju prije djetetova polaska u školu koordinacija i kontrola pokreta ruke (desne ili lijeve), dovoljno su razvijene za svladavanje tehnike pisanja.

Grafomotoričke aktivnosti koje se predlažu u radnim listovima 'Figo uči pisati' vješto usklađuju slobodan dječji crtež i crtanje zadanih crta u slobodnome i ograničenome prostoru. Zahvaljujući prilagođenome crtovlju dijete će se senzibilizirati i priviknuti na pisanje unutar pravoga crtovlja u prvome razredu osnovne škole. Psić Figo i mačka Megi likovi su koji vode djecu i zajedno s njima sudjeluju u zabavnim aktivnostima.

Na vrijeme pripremite svog budućeg školarca s Profilovim edukativnim predškolskim izdanjima.

Nagradu su osvojili:

Iva Bročić
Ema Cindrić
Zlatko Smrček

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi